Αδερφός 37χρονου: «Θέλει σκότωμα, όχι φυλάκιση – Δεν θέλω να τον {ξέρω}» – Monomaxos

0
21


Αποτροπιασμό προκαλεί η απόπειρα βιασμού και η δολοφονία της 11χρονης στον Πύργο από τον 37χρονο εξάδεφο της μητέρας της και κουμπάρο της οικογένειας. Ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δράστη δηλώνει ότι δεν θέλει να τον ξέρει.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο αδερφός του 37χρονου είπε:  «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, τι τον έπιασε να πάει να το κάνει αυτό. Είχε κατηγορηθεί πάλι για βιασμό, αλλά μας λέγανε ότι βγήκανε καθαρές οι εξετάσεις και δεν έχει καμία δουλειά. Ότι ήταν αθώος».

Παράλληλα, συνέχισε: «Μέρα-νύχτα ήτανε μαζί, ήταν με τους γονείς της κοπέλας, με την κοπέλα, ήταν όλη μέρα-νύχτα μαζί. Εγώ δεν μπορώ να αντικρίσω την οικογένεια που είναι πρώτα μου ξαδέρφια και ντρέπομαι να αντικρίσω την οικογένεια και να πάω να τους πω τι; Τα συλλυπητήριά μου; Να τους κοροϊδεύω μέσα στα μούτρα;

Με το καρφί… αυτός δεν θέλει φυλάκιση, αυτός θέλει σκότωμα, τι αδερφός μου…; Έχει τέσσερα παιδάκια και πάει για το πέμπτο. Αυτά τα παιδάκια τι φταίνε; Αυτά τα παιδάκια τα έχω τώρα εγώ. Τι φταίνε;», είπε και συμπλήρωσε:

«Ζητάνε τον πατέρα τους και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε. Τι να τους πούμε; Ότι σκότωσε και μπήκε φυλακή; Δεν ξέρουμε, δεν ξέρουμε τι έχει γίνει. Δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, ήπιε τίποτα, του δώσανε τίποτα; Δεν ξέρω».

«Εγώ πλέον δεν τον θέλω, δεν τον ξέρω. Δεν έχω εγώ αδερφό αυτόν. Με έκανε εμένα να κλειδωθώ μέσα στο σπίτι, ντρέπομαι να αντικρίσω το σόι μου στα μούτρα, να μην μπορώ να μιλήσω να βγω έξω στην κοινωνία. έξι σπίτια. Μαζί με της οικογένειας του έξι σπίτι έχει κλείσει», είπε ακόμα ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν δράστη.