Απήγαγαν 17χρονο στη Σπάρτη – «Τον χτύπησαν και τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ» – Monomaxos

0
15


Μία σοβαρή καταγγελία για αρπαγή και ξυλοδαρμό παιδιού έρχεται στη δημοσιότητα από τη Σπάρτη, με το Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» να αποκαλύπτουν πως το συμβάν σημειώθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας του ανήλικου.

Όπως έγινε γνωστό, φερόμενος ως δράστης του περιστατικού στη Σπάρτη είναι ο αδερφός της συντρόφου του ανηλίκου, καθώς φέρεται να μην «συμφωνούσε» με την καταγωγή των γονιών του παιδιού.

Ο πατέρας του ανηλίκου στάθηκε στο γεγονός, αναφέροντας: «Ο αδερφός της κοπέλας έκανε διάφορα. Πήρε τηλέφωνο τον γιο μου, για να πάει από εκεί και να συζητήσουν κάποια πράγματα και ο γιος μου πήγε. Με το που πήγε να τον συναντήσει, είχε καλέσει τη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της πήρε τηλέφωνο εμένα». 

Ο πατέρας του ανηλίκου, συνεχίζοντας, αποκάλυψε πως χτύπησαν το παιδί του με γροθιές και κλωτσιές, και μόλις πλησίασε η γυναίκα του τον άρπαξαν, το έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ και έφυγαν βιαστικά.

Πρόσθεσε πως στο συμβάν συμμετείχαν συνολικά τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών ο αδερφός της συντρόφου του ανηλίκου στη Σπάρτη και κάποιοι φίλοι του, που άρχισαν να τον χτυπούν.

Περιέγραψε, επίσης, πως ο γιος του βίωσε το μαρτύριο για περίπου δύο με τρεις ώρες μέχρι που τους «καταδίωξε» ο ίδιος και άρχισαν να τον πλησιάζουν, όταν τους ρώτησε για το πού είναι το παιδί του.

Ο ανήλικος αφού αφέθηκε ελεύθερος, μετέβησαν στην αστυνομία για να προβούν στις νόμιμες ενέργειες σε βάρος των υπόλοιπων παιδιών στη Σπάρτη.