Χαλκίδα: Νωρίτερα απ’ ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί η ώρα δολοφονίας της 63χρονης – Monomaxos

0
17


Δύο εβδομάδες έχουν περάσει, περίπου, από τη στιγμή που η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο σπίτι της στη Χαλκίδα, την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με το Mega, η καθυστέρηση στην εξιχνίαση της υπόθεσης οφείλεται εν πολλοίς στα λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης στη Χαλκίδα, με τις Αρχές να διαπιστώνουν ακόμη ένα κενό, το οποίο δυσχεραίνει τη λύση της υπόθεσης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, η ώρα της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα είναι αρκετά νωρίτερα απ’ ό,τι είχε δηλωθεί αρχικά (σ.σ. στις 18:00 το απόγευμα), με τις Αρχές να κλίνουν στο σενάριο του μεσημεριού και πιο συγκεκριμένα, στις 14:00 ή στις 15:00.

Το γεγονός αυτό αλλάζει το πλάνο και της αστυνομίας, γιατί θα πρέπει να εξετάσει τις συγκεκριμένες ώρες τις κάμερες, καθώς και τα άλλοθι όλων των υπόπτων. Η ΕΛΑΣ, όπως έγινε γνωστό, κλίνει σε τρία με τέσσερα άτομα με βάση τα όσα γνώριζαν για το πού βρισκόταν το κλειδί.

Χαλκίδα: Τι είπε η κόρη της 63χρονης

«Από τους δημοσιογράφους περιμένουμε και εμείς να μάθουμε τι γίνεται, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Ακούσαμε για τα ορφανά αποτυπώματα που βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, αυτά μπορεί να είναι οποιουδήποτε, τόσος κόσμος έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι, γιατροί, φίλοι» είπε η κόρη της 63χρονης στη Χαλκίδα.

«Περιμένω πως και πως να χτυπήσει το τηλέφωνο και να με καλέσουν από την αστυνομία και να πάω να αναγνωρίσω κάποιον. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που αναζητούσαν τους ενόχους για 1 χρόνο, έναν άλλον τον εντόπισαν τρία χρόνια μετά όταν τον συνέλαβαν σε άλλη ληστεία» πρόσθεσε η κόρη της 63χρονης.