Δολοφονία Λυγγερίδη: Παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στον ανακριτή από την οικογένειά του – Monomaxos

0
12


Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας στον 9ο τακτικό ανακριτή Αθηνών που χειρίζεται την υπόθεση των επεισοδίων στου Ρέντη, δήλωσαν σήμερα (17/05) οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί», δήλωσε ο πατέρας του θύματος.

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», σημείωσε από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Καπερνάρος.

Η οικογένεια Λυγγερίδη, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ζητήσει να συνένωση της δικογραφίας που αφορά την ανθρωποκτονια του αστυνομικού η οποία εκκρεμεί στα δικαστήρια Πειραιά με αυτή που χειρίζεται ο 9ος ανακριτής για τα επεισόδια στου Ρέντη. 

Google News