Εξοργίζει ο 37χρονος για τη δολοφονία της 11χρονης: «Την πέταξα και πήγα στο σπίτι της μάνας μου» – Monomaxos

0
5


Οργή προκαλούν τα όσα φέρεται να είπε στις Αρχές ο 37χρονος που προσπάθησε να βιάσει και στη συνέχεια δολοφόνησε την 11χρονη στον Πύργο την ώρα που συγγενείς της ανήλικης προσπάθησαν να λιντσάρουν τον δράστη.

Ο ίδιος δεν έχει δεχτεί καμία επίσκεψη στα κρατητήρια, ενώ, σύμφωνα με το Mega, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι θόλωσε επειδή προσπάθησε να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 11χρονη, όμως η ίδια αρνήθηκε και αντιστάθηκε. Τότε, όπως είπε, πήρε το κατσαβίδι και δολοφόνησε το μικρό κορίτσι.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα ότι κανείς δικηγόρος δεν δέχεται να αναλάβει μέχρι τώρα τον καθ’ ομολογίαν δράστη, ενώ οι δικαστικές αρχές αναμένεται να ορίσουν συνήγορο.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι ο δράστης επιχείρησε να πει στους αστυνομικούς ότι είχε «ραντεβού» με το κορίτσι. Η όλη μάλιστα συμπεριφορά του ήταν εξοργιστική από τη στιγμή που ομολόγησε το έγκλημά του, καθώς «φορτώνει» τα πάντα στην ανήλικη.

Ουσιαστικά αυτό το οποίο υποστηρίζει ο 37χρονος δράστης είναι ότι «με τη θέλησή της» η 11χρονη μπήκε στο αυτοκίνητό του και ότι δεν ήταν αυτός που τα σχεδίασε όλα.

Πύργος: Τι είπε ο 37χρονος στους αστυνομικούς

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στον Πύργο, εμφανίστηκε εριστικός και προκλητικός, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το Mega:

«Το πρωί σταμάτησα στο φούρνο και είδα την ανηψιά μου. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε και τής είπα να πάμε για μία βόλτα. Μού απάντησε ναι. Κανονίσαμε να πάμε στις 8 το βράδυ.

Όταν έφυγα από τ σπίτι της, για να μη μας δουν, πήγα και την περίμενα. Ήρθε με την θέλησή της. Την έπιασα από το χέρι και της είπα να συνευρεθούμε. 

Μού είπε όχι και ότι θα το πεις στους γονείς της. Θόλωσα, την πέταξα κάτω και άρχισα να την καρφώνω με το κατσαβίδι στο λαιμό και στην πλάτη. Την άρπαξα από τα μαλλιά και την έσυρα στο χωράφι. Εκεί άκουσα ένα “αχ” και μετά τίποτα. Την πέταξα στα καλάμια και πήγα στο σπίτι της μάνας μου».