Η οργή του πατέρα της Κυριακής για τη νέα γυναικοκτονία: «Πόσες θα κλάψουμε; – Εμπνέονται ο ένας από τον άλλο» – Monomaxos

0
12


«Κάντε κάτι να προστατεύονται τα θύματα και όχι οι δράστες» ζητά ο πατέρας της Κυριακής που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους, στη «σκιά» της νέας γυναικοκτονίας στο Μενίδι. 

«Πόσες ακόμα γυναίκες θα κλάψουμε; 46 ημέρες που δολοφόνησαν την Κυριακή μου και ακούμε για ακόμα μία εν ψυχρώ γυναικοκτονία. Γιατί; Φωνάζω από οργή και από θυμό», είπε ο Θανάσης Γρίβας στον ΑΝΤ1. 

«Οι δράστες αποθρασύνονται και ο ένας εμπνέεται από τον άλλο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω. Γιατί γίνεται αυτό; Μα γιατί δεν υπάρχει τελικά ουσιαστική τιμωρία. Ο φονιάς της κόρης μου κρατείται στο ψυχιατρείο και τον προστατεύουν χωρίς να είναι άρρωστος ψυχικά! Γιατί αυτό; Δεν φτάνουν τόσα χαρτιά δημοσίων νοσοκομείων ότι ήταν στα καλά του!», συμπλήρωσε. 

«Αυτά βλέπουν οι μελλοντικοί δολοφόνοι και γίνονται πιο θρασείς. Το κοριτσάκι μου όμως το άφησαν στην τύχη του όπως και τις άλλες γυναίκες και τη γυναίκα στο Μενίδι. Κάντε κάτι!», τόνισε. 

«Ξοδεύει το κράτος λεφτά για να προστατεύσει τους φονιάδες και όχι τα θύματα. Όσο καθυστερούν οι διαδικασίες και για τον φονιά και για τους επίορκους αστυνομικούς τόσο η κατάσταση γίνεται Λερναία Ύδρα. Ας σταματήσει πια αυτό το “γαϊτανάκι”. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και ας προστατευτούν τα θύματα, αλλιώς κάθε ημέρα που θα βλέπω τηλεόραση θα ξαναζούμε εγώ και όλοι οι γονείς των θυμάτων τον φόνο των παιδιών μας», είπε ο Θανάσης Γρίβας.