Η πρώτη καταγγελία για έμφυλη βία στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων μετά τη γυναικοκτονία – Monomaxos

0
18


Η πρώτη καταγγελία για έμφυλη βία έγινε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης που σόκαρε το πανελλήνιο την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με το Mega, 18 μέρες μετά την δολοφονία τη γυναίκας, έγινε η πρώτη καταγγελία γυναίκας εναντίον του πρώην συντρόφου της στο συγκεκριμένο ΑΤ.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, χθες (18/04) το μεσημέρι μία 46χρονη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και κατήγγειλε πως ο πρώην σύζυγός της, την απειλεί μέσω τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο, σύμφωνα με το Μεγα και έκαναν όσα έπρεπε να έχουν κάνει, αλλά δεν έπραξαν, στην υπόθεση της 28χρονης.

ΑΤ Αγίων Αναργύρων: Τι συνέβη

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την 46χρονη για τις δομές που θα μπορούσαν να την μεταφέρουν με ασφάλεια, την ρώτησαν για το ιστορικό της υπόθεσής της και ζήτησαν στοιχεία για τον πρώην σύζυγό της.

Μάλιστα, εγκατέστησαν στο κινητό της 46χρονης την εφαρμογή Panic Button.

Αμέσως, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους στην Κόρινθο, όπου πιθανότατα βρίσκεται ο 45χρονος κατηγορούμενος. Για τον άνδρα, που συνελήφθη μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία και ο ίδιος οδηγήθηκε ενώπιον την δικαιοσύνης.