Κάλυμνος: Ψαράς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονη – Την αποκαλούσε «γυναικάκι μου» – Monomaxos

0
17


Ψαράς από την Κάλυμνο αναμένεται να καθίσει στις 13 Μαΐου 2024 στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, ο οποίος κρίθηκε ερήμην πρωτοδίκως ένοχος αποπλάνησης ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Ο κατηγορούμενος φέρεται την 19η Ιανουαρίου 2012 να έκανε ασελγείς πράξεις με ένα κορίτσι μικρότερο των 14 ετών και συγκεκριμένα στην οικία της γιαγιάς της, στην ενορία Υπαπαντής Καλύμνου.

Η ανήλικη ήταν μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου τότε, επίσης κάτοικος Καλύμνου. Την επιμέλεια της ανήλικης είχε η μητέρα της, η οποία γνωριζόταν με τον κατηγορούμενο με τον οποίο διατηρούσαν φιλική σχέση καθότι ο δεύτερος την επισκεπτόταν αρκετές φορές στο σπίτι της, αναφέρει η dimokratiki.

Η ανήλικη γνωρίστηκε προσωπικά με τον κατηγορούμενο μέσω εξαδέλφου της και έτσι ξεκίνησε μια διαδικασία προσέγγισής της, μέσω ανταλλαγής τηλεφωνικών μηνυμάτων (κινητό τηλέφωνο).

Ο κατηγορούμενος φέρεται να την αποκαλούσε «γυναικάκι μου» και ισχυριζόταν ότι την αγαπούσε. Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς.

Google News