Κάλυμνος: Στο εδώλιο ξανά ο πατέρας που εξωθούσε την ανήλικη κόρη του στην πορνεία – Monomaxos

0
18


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει τον Μάρτιο, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, πατέρας ο οποίος έχει καταδικαστεί πως εξωθούσε την κόρη του στην πορεία στην Κάλυμνο

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2017, όταν η ανήλικη, μία 14χρονη, είχε εξομολογηθεί σε συγγενικά της πρόσωπα τα όσα βίωνε λόγω του πατέρα της, αλλά και ενός 67χρονου, φιλικού του προσώπου.

Ο πατέρας, όπως ενημερώνει η Δημοκρατική, εξωθούσε την ανήλικη να έχει επαφές με τον 67χρονο από τον Οκτώβριο του 2013 έως και τον Αύγουστο του 2017,  έναντι αμοιβής από 5 – 20 ευρώ τη φορά.

Το παιδί είχε, αρχικά, βιαστεί από τον ηλικιωμένο, αλλά όταν είχε πει στον πατέρα της τι συνέβη, εκείνος την παρότρυνε να το ξεχάσει και δεσμεύτηκε πως θα το αναλάβει. Ωστόσο, έκτοτε το παιδί έπεφτε θύμα του 67χρονου αρκετές φορές την εβδομάδα και έδινε στον πατέρα της τα χρήματα που της άφηνε. 

Όπως είχε πει η ανήλικη, ο 41χρονος όχι απλώς δεν εμπόδισε τον άνδρα, αλλά την παρότρυνε να βρίσκεται μαζί του και της φορές που δεν το έκανε, την μάλωνε.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τα όσα υποστηρίζει η ανήλικη και τόνισαν ότι πρόκειται για μυθεύματα.

Google News