Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚύρια ΘέματαΚατεδάφισαν την πολυκατοικία στο Πήλιο που «στηριζόταν» σε λεωφορείο - Monomaxos

Κατεδάφισαν την πολυκατοικία στο Πήλιο που «στηριζόταν» σε λεωφορείο – Monomaxos


Πέντε, περίπου, μήνες από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία και την απομάκρυνση του λεωφορείου που «στήριζε» πολυκατοικία στο Πήλιο, οι αρμόδιες αρχές αποφάσισαν την κατεδάφιση του κτιρίου.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, η πολυκατοικία στο Πήλιο, στην περιοχή του Πλατανιά, η οποία στηριζόταν σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ κατεδαφίστηκε σήμερα αρκετούς μήνες μετά την κακοκαιρία Daniel.

Το κτίσμα, παρά το γεγονός ότι δεν είχε υποστεί ζημιές στο εσωτερικό του, κατέστη ακατάλληλο και προς κατεδάφιση, ενώ η εικόνα με την τριώροφη κατοικία στην περιοχή του Πλατανιά, στο Νότιο Πήλιο, να έχει γύρει μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου και να στηρίζεται στην οροφή λεωφορείου, έκανε τον γύρο του πλανήτη.

Λεωφορείο στο Πήλιο
Λεωφορείο στο Πήλιο «στηρίζει» πολυκατοικία | Gegonota.news / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ

Το λεωφορείο ήταν μέσα στη κοίτη του χειμάρρου και τα φερτά υλικά που μπήκαν μέσα  έκαναν ακόμη δυσκολότερη τη μετακίνησή του λόγω του βάρους. Επίσης, το κτίριο κάθισε από τα νερά και «πατούσε» την μπροστινή πλευρά του οχήματος.

Google News
monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments