«Κατηγορούμαι γιατί εργαζόμουν παράνομα», λέει η 43χρονη που προσποιούνταν τη νοσοκόμα στο Μεταξά – Monomaxos

0
15


Στον Alpha και στην εκπομπή TLive μίλησε η 43χρονη, η οποία κατηγορείται πως, προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», έκλεψε ασθενείς και συνοδούς.

«Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ κατηγορούμαι μόνο γιατί εργαζόμουν παράνομα, τίποτα παραπέρα. Είχα περιστατικό. Εγώ είμαι αποκλειστική, αλλά δεν είμαι του νοσοκομείου. Δεν έχω έγγραφα» είπε αρχικά η 43χρονη, η οποία συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (17/3).

«Είναι πάρα πολλές οι παράνομες, οι οποίες είναι Γεωργιανές και υπάρχει κύκλωμα και εγώ εργαζόμουν μόνη μου και δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι έχουν κάνει» συνέχισε η κατηγορούμενη. 

«Επάνω μου βρέθηκε μόνο η αγωγή που παίρνω από ψυχίατρο. τίποτα άλλο. Την τσάντα μου την έφερα το βράδυ, δεν ξέρω τι έγινε και μου έβαλαν μέσα. Επάνω μου βρέθηκε μόνο το κινητό, η αγωγή και τα χρήματά μου» κατέληξε.

Επεισοδιακή σύλληψη 43χρονης: Έκλεβε προσποιούμενη τη νοσοκόμα

Eπεισοδιακή ήταν η σύλληψη μίας 43χρονης, η οποία έκλεβε αντικείμενα από νοσηλευόμενους και συνοδούς στο νοσοκομείο «Μεταξά»προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 43χρονη εισήλθε πρωινές ώρες της 17-3-2024 στο νοσοκομείο, όπου προσποιούμενη την αποκλειστική νοσοκόμα, προέβη σε κλοπή κινητών τηλεφώνων, χρηματικού ποσού και τραπεζικής κάρτας από νοσηλευόμενους και συνοδούς.

Στη συνέχεια η συλληφθείσα πραγματοποίησε αγορές με την τραπεζική κάρτα που είχε αφαιρέσει.

Οι πράξεις της 43χρονης έγιναν αντιληπτές από το ιατρικό προσωπικό και συνοδούς και κατά την προσπάθειά τους να την ακινητοποιήσουν, η κατηγορούμενη άσκησε σωματική βία με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό μιας νοσηλεύτριας.

Δύναμη της Άμεσης Δράσης κατάφερε να συλλάβει την 43χρονη, ενώ κατά την άφιξή της στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Από την έρευνα στην κατοχή της ανευρέθησαν τα αφαιρεθέντα τα οποία αποδόθηκαν στους κατόχους τους και 30 φαρμακευτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.

Η 43χρονη κατηγορείται για ληστείαδιακεκριμένη κλοπήβία κατά υπαλλήλωνσωματικές βλάβεςαπάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.