Μάικλ Μόσλεϊ: Ολοκληρώθηκε η νεκροψία στη σορό του παρουσιαστή – Τι έδειξε – Monomaxos

0
12


Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Κυριακής.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου, ειδικότερα, διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Ως προς την ώρα θανάτου εκτιμάται πως ήταν περίπου στις 04:00 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης όταν προσέγγισε το σημείο όπου χθες βρέθηκε νεκρός.

Πιθανολογείται από τον τρόπο που εντοπίστηκε, ότι ακούμπησε με το ένα του χέρι στο πεζούλι και μετά έπεσε και ξάπλωσε. Στη συνέχεια, πιθανόν, αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω της υψηλής θερμοκρασίας και έπεσε κάτω, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Μάικλ Μόσλεϊ: Βίντεο με τη μοιραία διαδρομή

Τη μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο Μάικλ Μόσλεϊ που βρήκε τραγικό θάνατο στη Σύμη επιχειρεί να σκιαγραφήσει η Daily Mail. 

Ο Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός μετά από πέντε ημέρες αναζητήσεων, λίγα μέτρα μακριά από την παραλία της Αγίας Μαρίνας

Ο 67χρονος βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γιαλό. 

Εξετάζεται το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής φεύγοντας από το Πέδι να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γιαλό να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Στον χάρτη και το βίντεο της Daily Mail παρουσιάζεται η διαδρομή: Ο Μόσλεϊ ανέβηκε στην κορυφή της πλαγιάς από το Πέδι και στη συνέχεια κατέβηκε, ενώ τελευταία φορά εθεάθη στα περίχωρα της Αγίας Μαρίνας. Λίγο πριν φτάσει πιθανότατα αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, κάθισε να ξεκουραστεί και ξεψύχησε. 

Google News