Μαρτυρία για τη γυναικοκτονία: «Ο 50χρονος περιφερόταν στον σημείο κάτω από τα μάτια των αστυνομικών» – Monomaxos

0
13


Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα (17/5) ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της νέας γυναικοκτονίας στο Μενίδι, την ώρα που εγείρονται ερωτήματα για το γεγονός πως κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τις προηγούμενες καταδίκες του για ενδοοικογενειακή βία.

Νέα μαρτυρία για τη γυναικοκτονία στο Μενίδι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε για αρκετή ώρα στο σημείο του εγκλήματος, κάτω από τα «μάτια» των αστυνομικών, του ΕΚΑΒ και των τηλεοπτικών καναλιών.

Ειδικότερα, η αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως ο σύντροφος της είδε τον δράστη την ώρα που υπήρχαν στην περιοχή τηλεοπτικά κανάλια: «Ο φερόμενος ως δράστης περιφερόταν από τις 08:00 το πρωί στην οδό Σωκράτους κάτω από τα μάτια των αστυνομικών, του ΕΚΑΒ και των τηλεοπτικών καναλιών».

«Δεν τον πήρε κανείς είδηση, τον είδε ο σύντροφός μου που δουλεύει κοντά σε μία οικοδομή. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης περιφερόταν αμήχανα πάνω – κάτω στο στενό, δηλαδή μέχρι το σημείο που είχε οπτική επαφή με τον τόπο του εγκλήματος, ενώ μιλούσε όλη την ώρα στο τηλέφωνο» πρόσθεσε για τη νέα γυναικοκτονία.

«Εγώ βρισκόμουν στο σημείο του εγκλήματος μέχρι που ήρθε μία κοπελίτσα, που αποκαλύφθηκε ότι ήταν η κόρη της 40χρονης. Ήθελε να δει εάν ήταν η μαμά της, έδειξε τη φωτογραφία στους αστυνομικούς και εξακριβώθηκε πως ήταν ο γονιός της. Δεν είδε τον μπαμπά της, όμως, γιατί κρυβόταν στη γωνία» συνέχισε για τη γυναικοκτονία.

Η αυτόπτης μάρτυρας κατέληξε αναφέροντας πως, όταν ο σύντροφός της είδε τον 50χρονο καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνο το πρωί της Πέμπτης, δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης.