Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΚύρια ΘέματαΜήνυμα αισιοδοξίας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ - Δυναμώνει και περπατάει - Monomaxos

Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Παναγιώτη Ραφαήλ – Δυναμώνει και περπατάει – Monomaxos


Ένα συγκινητικό βίντεο «ανέβασαν» στα social media οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ, που δείχνουν τον μικρό να περπατάει με τη βοήθεια του πατέρα του, τέσσερα χρόνια από την ημέρα της θεραπείας.

Στην ανάρτησή τους οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ σημειώνουν πως «πέρασαν τέσσερα χρόνια από την ημέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες».

«Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ» αναφέρουν, επίσης για τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε στη θεραπεία του μικρού παιδιού.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Η ανάρτηση και το συγκινητικό βίντεο

«Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!»

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Δημοφιλέστερα Αρθρα