Νέα καταγγελία bullying στην Πάτρα: «Έπιασε την 14χρονη κόρη μου από τα μαλλιά» – Monomaxos

0
15


Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά bullying και ενδοσχολικής βίας, με το νέο επεισόδιο να καταγράφεται αυτή τη φορά σε γυμνάσιο της Πάτρας, με θύμα ένα 14χρονο κορίτσι, σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του.

Όπως μεταδίδει το gnomip.gr και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού,  το παιδί της δέχεται bullying από τις αρχές της σχολικής χρονιάς από συγκεκριμένη ομάδα μαθητών, αγοριών και κοριτσιών.

Όμως το περιστατικό που ξεχείλισε το ποτήρι σημειώθηκε στο προαύλιο του σχολείου όταν ένα άλλο κορίτσι, που είναι σε αυτή την ομάδα που της κάνει bullying, την έπιασε από τα μαλλιά και της επιτέθηκε.

Ωστόσο, αντί να βρει το δίκιο της, σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του κοριτσιού, δέχτηκε την αποβολή από την διεύθυνση του σχολείου, μαζί με τον μικρότερο αδελφό της που την ώρα του συμβάντος έσπευσε να την υπερασπιστεί.

«Είναι μια κατάσταση που συμβαίνει εδώ και μήνες τώρα. Μια ομάδα παιδιών λένε στο κορίτσι μου διaφορά για την οικογένειά της και την κοροϊδεύουν σε καθημερινή βάση. Έχουμε ειδοποιήσει τον διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για το τι γίνεται, αλλά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα.

Έφτασαν πλέον στο σημείο να αποβάλουν τα δικά μου παιδιά που είναι τα θύματα αυτής της κατάστασης, ενώ και εγώ και η ίδια έχω δεχθεί στο παρελθόν απειλές από γονείς των παιδιών αυτών».

Η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού, είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να φτάσει το όλο θέμα στα άκρα και ετοιμάζεται να πάει στoν Εισαγγελέα Ανηλίκων για να καταγγείλει τόσο το συμβάν, όσο και την συμπεριφορά της σχολικής κοινότητας στα παιδί της, υποβάλλοντας μηνύσεις.

Google News