Νικόλαος Γλύξμπουργκ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό από την Τατιάνα Μπλάτνικ – Monomaxos

0
15


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από την Τατιάνα Μπλάτνικ, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να ανεβάζει ένα κοινό τους βίντεο στο προφίλ της στο Instagram.

Ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas, στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου. 

Στη Σίφνο βρισκόταν εκείνες τις ημέρες η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και συνάντησε τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ με τη γνωστή σεφ να ποστάρει στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο όπου τους βλέπουμε μαζί. 

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ δεν φοράει τη βέρα του.  

Ο ίδιος και η Τατιάνα Μπλάτνικ χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου με το γραφείο της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας να εκδίδει την προηγούμενη Παρασκευή (19/4) την ακόλουθη ανακοίνωση:  

«Ο Νικόλαος και η Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος».