Οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά λύνει σταυρόλεξο ενώ το όχημα βρίσκεται εν κινήσει – Monomaxos

0
35


Κάτι σαν σταυρόλεξο φαίνεται να έλυνε ένας… οδηγός λεωφορείου στην Κηφισιά και μάλιστα ενώ το όχημα βρισκόταν σε κίνηση. Το συμβάν κατέγραψε επιβάτης με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» του Mega, όλα συνέβησαν πριν λίγες μέρες, σε δρομολόγιο της γραμμής 523, με τον οδηγό να πατάει γκάζι χωρίς να κοιτάει τον δρόμο και χωρίς κανένα από τα δύο χέρια του, για λίγα δευτερόλεπτα, να κρατάει το τιμόνι.

Στο πρώτο καρέ φαίνεται κάτι να γράφει. Με το δεξί του χέρι κρατάει το στυλό και με το αριστερό το σταυρόλεξο, με γυαλιά ηλίου αλλά και πρεσβυωπίας για να βλέπει κοντά.

Το λεωφορείο του ΟΑΣΑ κινείται, ενώ ο ίδιος σημειώνει και στη συνέχεια κρεμάει το στυλό, κλείνει το σταυρόλεξο, το αφήνει δίπλα στο παράθυρο και συνεχίζει κανονικά σαν να μη συνέβη τίποτα.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο περνάει έξω από σχολεία και το ΙΕΚ της Κηφισιάς, με αποτέλεσμα τις καθημερινές να γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές. Συνάδελφοι του οδηγού δηλώνουν έκπληκτοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στην Κηφισιά.

Όμως αυτές οι εικόνες έρχονται απλά να συμπληρώσουν μια σειρά από αντίστοιχα περιστατικά στο πρόσφατο παρελθόν, με ανάλογες συμπεριφορές. Με το κινητό στο τιμόνι, με τσιγάρο αναμμένο και τα πόδια του σταυροπόδι οδηγούσε και στο Ρέθυμνο το 2020 ένας άλλος οδηγός.

Σύμφωνα με την εκπομπή για τα όσα έγιναν στην Κηφισιά βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του ΟΑΣΑ.