Οργισμένοι συγγενείς της 11χρονης «χίμηξαν» στο περιπολικό που ήταν ο 37χρονος δολοφόνος – Monomaxos

0
14


Απίστευτες σκηνές έντασης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο όπου οδηγείτο ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης στον Πύργο Ηλείας, με τους συγγενείς να περικυκλώνουν το περιπολικό που τον μετέφερε και να αποπειρώνται να τον λιντσάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, το οργισμένο πλήθος προσέγγισε το περιπολικό με τον 37χρονο, που αυτή την ώρα οδηγείται στον Εισαγγελέα για την απολογία του.

Όπως αναφέρει το μέσο, μόλις έγιναν αντιληπτά τα περιπολικά, συγγενείς της 11χρονης και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επιτέθηκαν στους αστυνομικούς ενώ ένας εξ αυτών άνοιξε την πόρτα του οχήματος προσπαθώντας να χτυπήσει τον δολοφόνο.

Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ πολιτών και της αστυνομίας, με τους τελευταίους να απωθούν το μαινόμενο πλήθος. Λόγω της έντασης, δεν είναι ακόμα δυνατό ο 37χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πύργος: Σκότωσε την 11χρονη επειδή δεν τον άφησε να τη βιάσει

Ο 37χρονος, λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και στα δικαστήρια της Ηλείας, αποκάλυψε το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του κάνοντας λόγο πως τη σκότωσε, επειδή ήθελε να τη βιάσει και εκείνη αρνήθηκε.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης, φέρεται να είπε στις Αρχές πως της πρότεινε να «συνευρεθούν», η ανήλικη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και αναφέροντάς του ότι θα το καταγγείλει στους γονείς της.

Το ανθρώπινο κτήνος τότε αντέδρασε και τη σκότωσε με κατσαβίδι, που είχε στο αυτοκίνητο, συμπληρώνοντας πως το πέταξε κάπου στον βάλτο.

 

Google News