Παλαιοχριστιανός για τον πατέρα του παιδιού της κόρης του: «Δεν κάνω υπάρχει τέτοια κατάθεση στην αστυνομία» – Monomaxos

0
24


Τη δική του απάντηση σχετικά με το όνομα του πατέρα του παιδιού της κόρης του δίνει ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός που διέμενε στην Κορινθία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega, αποκάλυψε ότι παραμένει στην Αθήνα και προετοιμάζεται για τη δίκη με τους κυνηγούς. «Τι να φύγω; Πρέπει να μαζέψω χαρτιά, δικαιολογητικά, πράγματα, ιστορίες. Έχω δικαστήρια, έχω να κάνω ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε.

Αναφορικά με τον 15χρονο γιο του είπε: «Μίλησα επιτέλους. Εντάξει, πώς να είναι; Σαν σπουργίτι στο κλουβί. Εγώ χρειάζομαι ένα σπίτι να μού κάνει παραχωρητήριο κάποιος. Έχω και εγώ το δικό μου τρέξιμο».

Αναφορικά με την κόρη του είπε: «Η κόρη μου, Ευαγγελία – Ελευθερία, έχει ένα μωρό 11 μηνών. Η κόρη μου απέκτησε το παιδί αυτό με έναν άνθρωπο, για τον οποίον το μόνο που ξέρω είναι ότι λέγεται… και ανήκει σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι αρνούνται να έχουν ταυτότητες και άλλα έγγραφα οπότε δεν έχει άλλα στοιχεία και ούτε θα βρείτε».

Ο 45χρονος Παλαιοχριστιανός διέψευσε πως έχει καταθέσει το όνομα του πατέρα του παιδιού της κόρης του στην αστυνομία: «Δεν υπάρχει καμιά τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Μην τρελαθούμε τώρα. Δεν έχουν βρει καμία τέτοια κατάθεση στην αστυνομία. Θα μου τραβήξει μια μήνυση ο κάθε… και η κάθε κόρη μου. Θα πω εγώ για άλλους ενήλικους ανθρώπους τι κάνανε; Δεν έχω πει κάτι τέτοιο στην κατάθεση μου».

Την ίδια ώρα, κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται η σύζυγος του 45χρονου με τα υπόλοιπα παιδιά τους. «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου, αυτό που χρειάζονται είναι να ηρεμήσουν από αυτή την αρνητική δημοσιότητα. Είναι ικανή μάνα και είμαι σίγουρος ότι είναι καλά τα παιδιά», ανέφερε ο ίδιος.