Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ρεσβάνης – Το «{αντίο}» του Νταλάρα – Monomaxos

0
17


Σε ηλικία 80 ετών πέθανε χθες, Κυριακή (9/6) ο δημοσιογράφος Κώστας Ρεσβάνης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είχε εργαστεί ως δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης στον όμιλο «Λαμπράκη» και αρθρογραφούσε στο protagon.gr.

«Ο Κώστας Ρεσβάνης υπήρξε ένας ευγενής, συνεπής και δραστήριος συνάδελφος, ο οποίος τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα σε όλη την πορεία του» γράφει η ΕΣΗΕΑ σχετικά με την απώλεια του δημοσιογράφου.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Κώστα Ρεσβάνη, σύμφωνα με την ΕΣΗΕΑ, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στις 15:30, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Κώστας Ρεσβάνης: Το αντίο του Γιώργου Νταλάρα

«Κώστας Ρεσβάνης.

Λύπη βαθιά για την απώλεια ενός φίλου. 

Ενός ξεχωριστού φίλου από τα χρόνια της αθωότητας.

Για τη δημοσιογραφία και τον πολιτισμό είναι μια μεγάλη απώλεια και κενό.

Μαρλένα, Μάρκο, κουράγιο!

Κώστα μας, σε ευχαριστούμε για όλα. Στο καλό».

Κώστας Ρεσβάνης: Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Κώστα Ρεσβάνη, ο οποίος απεβίωσε χθες, Κυριακή 9 Ιουνίου, σε ηλικία 80 ετών.

Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε στον Πειραιά, το 1944. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών αλλά τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Τη σταδιοδρομία του ξεκίνησε το 1970, ως αθλητικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ». Συνέχισε να εργάζεται στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Λαμπράκη, όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» επί σειρά ετών, ενώ αρθρογράφησε και στην ιστοσελίδα «Protagon.gr».

Ο Κώστας Ρεσβάνης υπήρξε ένας ευγενής, συνεπής και δραστήριος συνάδελφος, ο οποίος τίμησε το δημοσιογραφικό επάγγελμα σε όλη την πορεία του.

Το Δ.Σ. συλλυπείται τη σύζυγό του και τον μονάκριβο γιο του Μάρκο, τους λοιπούς συγγενείς και τους φίλους του.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Κώστα Ρεσβάνη θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, στις 15:30, στο Αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να υποστηριχθεί η δράση των Παιδικών Χωριών SOS».