Πρωτοφανές περιστατικό με οδηγό που σταμάτησε το λεωφορείο γιατί τον ενοχλούσε το τηλεφώνημα νεαρής – Monomaxos

0
21


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα TikTok, και δείχνει ένταση μεταξύ επιβατών και οδηγού λεωφορείου για… ένα κινητό και τηλεφώνημα νεαρής.

Στο βίντεο, που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη το δρομολόγιο του λεωφορείου ή αν ανήκε στον ΟΑΣΑ, φαίνεται το όχημα να είναι ακινητοποιημένο και ο οδηγός να στέκεται πάνω από την επιβάτιδα, η οποία μιλούσε στο τηλέφωνο.

Μεταξύ άλλων, ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται να λέει πως «μία ώρα κάνω παρατήρηση και με έχετε φτάσει στα όριά μου. Δεν μπορώ τώρα… Τρέμω, με βλέπεις», την ώρα που αυτή δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συμβαίνει.

Η ένταση με τον οδηγό του λεωφορείου επεκτάθηκε, όταν άλλοι επιβάτες τού ζήτησαν τον λόγο για την παρατήρηση που έκανε στη νεαρή κοπέλα.

Ο οδηγός επικαλέστηκε, όπως ακούγεται στο σχετικό βίντεο, λόγους ασφαλείας που φέρεται να τον «αποσυντόνιζαν» από την εκτέλεση του δρομολογίου, με τρίτο επιβάτη να του ζητάει να «βγάλει τα γυαλιά όσο οδηγάει».

Το πρωτοφανές περιστατικό έληξε με την πλήρη ακινητοποίηση του οχήματος και τον οδηγό να λέει πως «θα καλέσω την αστυνομία και δεν θα σε βρίσω, γιατί υπάρχουν κάμερες και καταγράφουν τα πάντα».