Πύργος: «Υψηλότερο να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο» – Συγκλονίζει η μάνα της 11χρονης – Monomaxos

0
8


Σε σοκ είναι το πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη της στυγερής δολοφονίας μίας 11χρονης στον Πύργο από τον ξάδελφο της μητέρας της.

O καθ’ομολογίαν δράστης του εγκλήματος θα οδηγηθεί σήμερα (11/06) στον εισαγγελέα όπου και αναμένεται να προφυλακιστεί.

Ο 37χρονος το 2017 είχε συλληφθεί για βιασμό ανήλικης ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε η πρώτη δήλωση της μητέρας λίγο αφότου έμαθε για το τραγικό συμβάν.

«Το μόνο που μου είπε η αστυνομία ήταν ότι το κορίτσι μου ήταν σε μία αποθήκη σκοτωμένο. Χίλιες φορές να μου το έφερνε ο Θεός, να μου το έφερνε ζωντανό κι ας ήταν και ανάπηρο. 11 χρονών τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε. 

Ήτανε και πρώτος μου ξάδερφος. Αυτό το αυτοκίνητο που είχε ο θείος, το είχαμε εμείς πρώτα. Το είχε ο σύζυγός μου και το πούλησε. Και η Βασούλα μου, του το έπλυνε. Ήμουνα μπροστά, δεν άκουσα να της πει κάτι, να της κάνει κάποιο νόημα που να μου κινήσει την περιέργεια», λέει με σπαρακτική φωνή η τραγική μάνα και συνεχίζει:

Μάνα 11χρονης: «Ήθελα βοήθεια να το βρω ζωντανό»

«Έφυγε αυτός, έφυγε και ο ανηψιός μου οπου ήμασταν εκεί και μου λέει η κορούλα μου μαμά πάω μέχρι τον παππούλη μου. Εγώ πήγα στο σπίτι. Τώρα αν δεν πήγε μέχρι τον πεθερό μου, δεν ξέρω τι να πω…

Με εμένα η κόρη μου ήταν μέχρι τις 21:10. Μέχρι τις 21:30 οι κάμερες το δείχνουνε στο φούρνο, να περνάει από το φαρμακείο να έρχεται στο σπίτι. Από το φαρμακείο και μετά, χάνονται τα ίχνη και βρίσκονται μετά το νηπιαγωγείο. Χωρίς να έχει μπει στο αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο πήγαινε σιγά. Το είδαμε με καθαρή εικόνα αυτό το αμάξι πέρασε την ώρα που πέρασε η Βασιλική. Από την Κυριακή που χάθηκε από τις 21:10 δεν το έχω δει. Αυτό το κοριτσάκι όταν γεννήθηκε, γεννήθηκε με πρόβλημα στο συκώτι. Είχε καρκίνο. Έκατσα τρεις μήνες στο Ρίο. 

Καλύτερα να μου το έπαιρνε ο Θεός όταν ήταν άρρωστο παρά αυτό το πράγμα. Το παιδί μου είναι νεκρό. Να πω τι; Να ζητήσω βοήθεια να το κηδέψω; Δεν έχω λόγια να πω κάτι. Εγώ ήθελα βοήθεια από όλον τον κόσμο να το βρω ζωντανό. Από την στιγμή που το παιδί μου είναι νεκρό, τι να πω; Θα μου το φέρουν πίσω; Θα μου το ζωντανέψουν;»