Πύργος: Το «θέατρο» του δράστη πριν την ομολογία – Με πολλαπλά χτυπήματα δολοφόνησε την 11χρονη – Monomaxos

0
17


Σοκάρει το άγριο έγκλημα στον Πύργο όπου μία 11χρονη δολοφονήθηκε άγρια με πολλαπλά χτυπήματα με κατσαβίδι από τον 37χρονο πρώτο εξάδερφο της μητέρας της και κουμπάρο της οικογένειας, ο οποίος πέταξε στη σορού του κοριτσιού σε ερηημική περιοχή.

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα, ενώ, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας που διαμαρτύρονται.

Στην περιοχή έχουν αποσταλεί και ενισχύσεις από την Αθήνα για να διατηρηθεί η τάξη υπό τον φόβο εντάσεων. Ο 37χρονος έχει ποινικό παρελθόν, καθώς φέρεται να είχε καταδικαστεί το 2020 σε εννέα χρόνια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών, χωρίς όμως να κάνει ούτε μία ημέρα φυλακή.

Συγκεκριμένα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία 14χρονη και με βάση τη νομοθεσία που ίσχυε τότε ο 37χρονος έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς έπρεπε να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα σε οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα, είναι πατέρας έξι παιδιών.

Πύργος: Με πολλαπλά χτυπήματα το έγκλημα

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης, στο Καταράχι Ηλείας, κλήθηκε ιατροδικαστής για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού ή απόπειρας αφού τα συνοδά στοιχεία δείχνουν ότι αυτό ήταν το κίνητρο.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό αλλά δεν παραδέχεται ακόμη αν το έπραξε. Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο ιατροδικαστής θέλει να κάνει πρώτα την νεκροψία για να διαπιστώσει αν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση.

Η εξαφάνιση και το θέατρο που έπαιζε ο 37χρονος

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής όταν το κοριτσάκι έφυγε από το σπίτι του για να πάει στο σπίτι του παππού του. Πρώτα όμως πέρασε από τον φούρνο του χωριού, όπου εμφανίζεται το μαύρο όχημα του 37χρονου.

Η 11χρονη κινείται προς αυτό και από τότε χάνονται τα ίχνη της. Από κάμερες που κατέγραψαν τη σκηνή οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στα ίχνη του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Μάλιστα ο ίδιος, αφότου δολοφόνησε την ανήλικη, φέρεται να επέστρεψε στο χωριό, όπου πήγε στο σπίτι της 11χρονης, παίζοντας θέατρο και προσποιούμενος ότι συνδράμει στις προσπάθειες εντοπισμού της μικρής.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας όμως, εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες και όσα εξελίχθηκαν, προσήγαγαν τον 37χρονο, ο οποίος αρχικά παρίστανε ότι δεν γνώριζε κάτι για την υπόθεση, στη συνέχεια όμως αναγκάστηκε να παραδεχτεί το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα είναι ιδιαίτερα ερημικό, αποτελούμενη από χωράφια. Εικάζεται ότι όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής όταν ο δράστης οδήγησε πιθανότατα την ανήλικη εκεί και τη δολοφόνησε, καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα με το κατσαβίδι.

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι ο δράστης γνώριζε καλά την περιοχή όπου εντοπίστηκε η σορός του κοριτσιού, καθώς είναι κάτοικος του παρακείμενου οικισμού Αρετή και εργαζόταν στα συγκεκριμένα χωράφια.

Βίντεο ντοκουμέντο με την ανήλικη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου

Σε βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάζει το Star φαίνεται η με την ανήλικη να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου και να απομακρύνονται. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ζωντανή η 11χρονη.

Πατέρας έξι παιδιών ο 37χρονος – Δεν είχε κάνει ούτε μία ημέρα φυλακή για βιασμό ανήλικης

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης φέρεται να είχε καταδικαστεί το 2020 σε εννέα χρόνια κάθειρξη για βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών, χωρίς όμως να κάνει ούτε μία ημέρα φυλακή. Συγκεκριμένα είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία 14χρονη.

Με βάση τη νομοθεσία που ίσχυε τότε ο 37χρονος έμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς έπρεπε να παρουσιάζεται δύο φορές τον μήνα σε οικείο Αστυνομικό Τμήμα. Μάλιστα, είναι πατέρας έξι παιδιών.

Google News