Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚύρια ΘέματαΣτάσεις εργασίας στα σχολεία ως και τις 22 Δεκεμβρίου - Monomaxos

Στάσεις εργασίας στα σχολεία ως και τις 22 Δεκεμβρίου – Monomaxos


Σε τρίωρες στάσεις εργασίας στα σχολεία αναμένεται να προχωρήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), διαμαρτυρόμενη για την αξιολόγηση ενώ παρόμοια απόφαση έχει λάβει και η ΟΛΜΕ.

Οι τρίωρες στάσεις εργασίας στα σχολεία, όπως σημείωσε η ΔΟΕ στην ανακοίνωσή της, έχουν ξεκινήσει από σήμερα, Παρασκευή (01/12) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2023.

«Σας ενημερώνουμε, ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της.

Σχολεία: Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

«Σας ενημερώνουμε, ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2ο 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1-2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».

Google News
monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments