Τι έδειξε η ιατροδικαστική για το έγκλημα στον Πύργο: Χτύπημα σε ζωτικά όργανα της 11χρονης – Monomaxos

0
14


Έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 11χρόνης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο ξάδερφο της μητέρας της στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews.com, το κορίτσι δέχθηκε δύο χτυπήματα με το ένα από αυτά να πλήττει ζωτικά όργανα.

Από τα μέχρι τώρα ευρήματα του ιατροδικαστή, δεν προκύπτει βιασμός.

Να σημειωθεί ότι κατά τη μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο για την απολογία του, συγγενείς του θύματος περικύκλωσαν το περιπολικό και αποπειράθηκαν να τον λιντσάρουν.

Το κίνητρο της δολοφονίας

Ο 37χρονος λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και στα δικαστήρια της Ηλείας, αποκάλυψε το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του κάνοντας λόγο πως τη σκότωσε, επειδή ήθελε να τη βιάσει και εκείνη αρνήθηκε.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης στον Πύργο, φέρεται να είπε στις Αρχές πως της πρότεινε να «συνευρεθούν», η ανήλικη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και αναφέροντάς του ότι θα το καταγγείλει στους γονείς της.

Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του παιδιού στον Πύργο αντέδρασε και τη σκότωσε με κατσαβίδι, που είχε στο αυτοκίνητο, συμπληρώνοντας πως το πέταξε κάπου στον βάλτο.

Google News