Το χρονικό της συμπλοκής σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων – Χτύπησε στο κεφάλι ένας μαθητής – Monomaxos

0
24


Περισσότερες πληροφορίες για την άγρια συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (21/3) σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων της Αθήνας, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega, όλα ξεκίνησαν στο σχόλασμα, στο Γυμνάσιο της Άνοιξης, όταν δύο παιδιά άρχισαν να λογομαχούν με το ένα απ’ αυτά να φτύνει το άλλο και το δεύτερο, ως αντίδραση, πήγε πολύ κοντά στο πρώτο, το σήκωσε από την μπλούζα και το έσπρωξε με πάρα πολύ δύναμη.

Από τη συμπλοκή, το δεύτερο παιδί έπεσε στο έδαφος με την πλάτη και το κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί αναίσθητο στο νοσοκομείο Παίδων, «Αγία Σοφία».

Στο σχολείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τον ανήλικο στα Επείγοντα του Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί το κρατούν για να πραγματοποιήσουν κι άλλες εξετάσεις.

Η πρώτη εικόνα από τους γιατρούς που παρέλαβαν το παιδί στο Παίδων, κάνουν λόγο πως η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Συμπλοκή σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων: Το χρονικό

Ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (21/03) σε Γυμνάσιο των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, υπήρξε άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο μαθητών στο Γυμνάσιο της Άνοιξης.

Από τα χτυπήματα, ο ένας μαθητής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.