Τσούκαλης για εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Να μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ» – Monomaxos

0
38


Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου στο Μεσολόγγι που αγνοείται εδώ και 12 ημέρες. Οι Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή του αεροδρομίου για τον εντοπισμό του Μπάμπη ενώ ο κρεοπώλης που ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ. 

Με την αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη να κορυφώνεται, drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών στην περιοχή του αεροδρομίου. 

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία ερευνά έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου τον οποίο καλούσε πολλές φορές ο 50χρονος κρεοπώλης, μέρα και νύχτα, τόσο πριν όσο και – κυρίως – μετά την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Να μην έχουμε νέα υπόθεση Άλεξ»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε για την εξέλιξη της έρευνας στο MEGA.  «Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο «κάδρο» τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες για να μην έχουμε μια νέα υπόθεση Άλεξ στη Βέροια, μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός», είπε αρχικά.

«Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας λέει ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε ο κ. Τσούκαλης.

«Γίνεται μια ερευνά για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, συγκεκριμένη ώρα που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλεφωνά υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», ανέφερε.