Βίντεο ντοκουμέντο από το Μενίδι – Η στιγμή που ο 50χρονος γυναικοκτόνος συναντά το 40χρονο θύμα – Monomaxos

0
17


Διάλογο λίγα λεπτά πριν τη νέα γυναικοκτονία, φαίνεται πως είχαν ο 50χρονος καθ ομολογίαν δράστης και η 40χρονη εν διαστάσει σύζυγός του στο Μενίδι, την ώρα που ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα.

Στο σχετικό βίντεο από τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/5) φαίνεται ο 50χρονος γυναικοκτόνος στο Μενίδι, να περνάει με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά και να βρίσκει μπροστά του τη 40χρονη.

Η γυναίκα, που φορά λευκό ρούχο από πάνω, φαίνεται στη δεξιά πλευρά να περπατά. Όταν τον βλέπει, σταματά και οι δύο τους βρίσκονται κοντά, λίγα λεπτά πριν ο 50χρονος ξεκινήσει να τη χτυπάει επανειλημμένα με το μαχαίρι.

Μενίδι: Ο διάλογος δράστη και θύματος λίγο πριν τη γυναικοκτονία

Σύμφωνα με το Open, ο γυναικοκτόνος είχε οργανώσει καλά το σχέδιο δολοφονίας, ενώ εμφανίστηκε μπροστά στο θύμα του με την άνεση του κατηγορούμενου κακοποιητή που είχε αφεθεί ελεύθερος τρεις φορές.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα υπήρξε ένας θρασύτατος διάλογος ανάμεσα σε δράστη και θύμα, με τον ίδιο να περιγράφει στην κατάθεσή του:

«Το μαχαίρι το είχα κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα τής λέω: “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι” και μού απαντά: “Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε σπίτι”. Τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι πού την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι, νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Το «πλούσιο» ποινικό παρελθόν του γυναικοκτόνου

«Πλούσιο» ποινικό παρελθόν είχε, σύμφωνα με το Mega, ο 50χρονος καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνος στο Μενίδι καθώς ήταν γνώριμος στις Αρχές, και είχε κατηγορηθεί αρκετές φορές για άλλες υποθέσεις, πέρα της ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το σχετικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, ο 50χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε πως δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του στο Μενίδι, είχε καταδικαστεί το 2013 σε φυλάκιση 12 μηνών με τριετή αναστολή για απειλή, εξύβριση και παράνομη οπλοφορία.

Το 2022 κατηγορήθηκε για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, ωστόσο αθωώθηκε καθώς το θύμα, εν προκειμένω η 40χρονη σύζυγός του, καθώς το θύμα δεν είχε υποστηρίξει τις κατηγορίες λόγω φόβου.

Google News