Ξαδέλφη της 11χρονης για τον δολοφόνο: «Έκανε ό,τι έκανε και πήγε να συμπαρασταθεί στους γονείς» – Monomaxos

0
8


Συγκλόνισε η ξαδέλφη της δολοφονημένης 11χρονης από τον Πύργο, πλέκοντας μέρος του «προφίλ» του αδίστακτου δολοφόνου που σκότωσε την ανήλικη ανιψιά του, περιγράφοντας πώς την παρέσυρε στον τόπο του εγκλήματος.

Μιλώντας στο Αλήθειες με τη Ζήνα του Star, η ξαδέλφη του δολοφονημένης 11χρονης μίλησε για την επαίσχυντη συμπεριφορά του δράστη, ο οποίος προσποιείτο άγνοια, ρωτώντας για την 11χρονη αφού την είχε δολοφονήσει.

«Με πήρε τηλέφωνο η γιαγιά μου αλλά δεν απαντούσα γιατί κοιμόμουν. Μετά πήρε τη μαμά μου, μού το είπε με τη σειρά της και αναστατωθήκαμε. Έπιασα τον μπαμπά μου τον ενημέρωσα», είπε για το πώς πληροφορήθηκαν για το συμβάν.

«Έκανε ό,τι έκανε και πήγε να συμπαρασταθεί και στους γονείς»

Συνέχισε για το πώς ενημερώθηκαν για τον δράστη του φονικού: «Το μεσημέρι κάναμε πώς και πώς να μάθουμε για τις συνέπειες, τι έχει γίνει, αν ζει ή αν έχει φύγει. Τέλος πάντων, μάθαμε ότι ήταν πεθαμένη, η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι ο δολοφόνος ήταν ο ίδιος της ο θείος».

«Το κακό ήταν ότι αφού έκανε ό,τι έκανε, μετά πήγε και για δουλειά και πήγε να συμπαρασταθεί και στους γονείς», συνέχισε.

«Το μόνο που ξέρω είναι πως έλεγε “έχετε κανένα νέο για το παιδί; μάθατε κάτι;”».

«Δεν είχε δώσει δικαίωμα»

Απαντώντας σχετικά με το παρελθόν του 37χρονου, είπε: «Ήταν πολύ σιωπηλός, δεν ήταν άνθρωπος που είχε δώσει δικαίωμα. Μάθαμε πρόσφατα ότι πήγε να βιάσει μία 15χρονη και δεν το είχαν πει τόσον καιρό».

«Δεν υπήρχε περίπτωση να σκεφτούμε ότι βλέπει το κορίτσι ερωτικά. Πιστεύαμε ότι είναι εντάξει άνθρωπος», συμπλήρωσε.

«Είχε κάτι κόρες αυτός, και έχει παιδιά, πήγαιναν μαζί για μπάνιο, στη θάλασσα και επειδή η κοπέλα έπαιζε με τα παιδιά αυτής της οικογένειας τήν έπαιρνε και της έλεγε να πάνε για μπάνιο», πρόσθεσε, εξηγώντας πώς ο 37χρονος είχε δημιουργήσει οικειότητα με το θύμα του.

«Το βράδυ που έγινε όλο αυτό το κορίτσι πήγαινε στον παππού μου, και της υποσχέθηκε αυτός ότι θα την πάει, αλλά δεν την πήγε εκεί που έπρεπε», είπε στο τέλος.