Δολοφονία τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: «{Ήμουν} σε θέση άμυνας, άρπαξα ένα αντικείμενο και τη χτύπησα δυνατά»

0
162
Δολοφονία τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα: «{Ήμουν} σε θέση άμυνας, άρπαξα ένα αντικείμενο και τη χτύπησα δυνατά»

«Σε θέση άμυνας» φέρεται να υποστήριξε πως βρέθηκε ο 35χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στην απολογία του, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στις Αρχές: «Τσακωθήκαμε και με χτύπησε. Προσπάθησα να αμυνθώ και τη χτύπησα και εγώ. Άρπαξα ένα αντικείμενο που βρήκα μπροστά μου και τη χτύπησα δυνατά. Έγινε φασαρία, δεν κατάλαβα ότι είχε σκοτωθεί και έφυγα από το παράθυρο».

Όσον αφορά στα κοσμήματα, τα οποία βρέθηκαν πάνω του κατά τη διάρκεια της σύλληψης, υποστήριξε ότι του τα έδωσε η Άννα: «Τα κοσμήματα που φορούσα μου τα είχε κάνει δώρο η 46χρονη. Τα λεφτά, που βρέθηκαν πάνω μου, μού τα έδωσε ο εργοδότης μου» είπε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τις απογευματινές ώρες της 10ης Ιουλίου, όταν το θύμα εντοπίστηκε νεκρό στο διαμέρισμα όπου διέμενε, φέροντας πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, την τραχηλική χώρα, στη ραχιαία επιφάνεια, στον αριστερό βραχίονα, στην κοιλιακή χώρα καθώς και στα άνω άκρα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν εκεί, είδαν μπροστά τους ένα διαμέρισμα που έμοιαζε με χώρο εκτεταμένης έρευνας και προηγηθείσας πάλης, ενώ εντόπισαν και πλήθος κηλίδων αίματος.

Ακολούθησε συνδυαστική παρατήρηση και αντιπαραβολή πληροφοριακών και τεχνικών στοιχείων, τα οποία συνέλεξε ειδική επιχειρησιακή ομάδα από τον τόπο του εγκλήματος και την ευρύτερη περιοχή.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ