Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος και Συγγρού

0
188
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ποσειδώνος και Συγγρού

Εργασίες στο πλαίσιο της ανάπλασης στον φαληρικό όρμο θα πραγματοποιηθούν σε τμήματα των λεωφόρων Ποσειδώνος και Συγγρού, στους δήμους Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας.

Στη διάρκειά τους, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ως εξής:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στην αριστερή λωρίδα της Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ του Α/Κ Συγγρού και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από 20:00 της 31-7-2023 έως 00:01 της 01-08-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από την 00.01΄ώρα έως την 06.00΄ ώρα της 1-8-2023 και στην Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, κατά το χρονικό διάστημα από 00:01 έως 06:00 της 1-8-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Γλυφάδα προς Αθήνα και Πειραιά, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πλειάδων και του Α/Κ Συγγρού, κατά το χρονικό διάστημα από 01:00 έως 05:00 της 3-8-2023.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Νέα Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος και στη Λ. Συγγρού, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα, στο τμήμα της μεταξύ του ΚΠΙΣΝ και της οδού Φαέθωντος, εναλλάξ ανά λωρίδα κυκλοφορίας, κατά το χρονικό διάστημα από 00:01΄ έως 06:00 της 5-8-2023.

Κατά τις διακοπές αυτές, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες κάθε φορά λωρίδες κυκλοφορίας.

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ