Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος για φαγητό με την κόρη της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

0
148
Δέσποινα Βανδή: Βραδινή έξοδος για φαγητό με την κόρη της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Μπορεί οι διακοπές τους στην Κρήτη να τελείωσαν, οι δυο τους, όμως, παραμένουν αχώριστοι. Μετά τις όμορφες αναμνήσεις που δημιούργησαν στο νησί του Αιγαίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης επέστρεψαν στην Αθήνα και βγήκαν για φαγητό.

Όμως, δεν ήταν μόνοι τους. Την παρέα τους συμπλήρωσε η κόρη της τραγουδίστριας, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία, επίσης, γύρισε πρόσφατα από τις διακοπές της στα Κουφονήσια, όπως και οι Λάκης Λαζόπουλος και Πάνος Βλάχος.

Μάλιστα, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δείχνοντας ένα στιγμιότυπο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν όλοι μαζί. Πάνω στην φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε έναν καλό λόγο για όλους τους παρευρισκόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος έγραψε:

«Καλημέρα! Μετά μια νύχτα σαν κι αυτήν. Γελάσαμε και εκεί στα χαράματα αρχίσαμε να λέμε τα σχέδια μας ο ένας στον άλλον. Απλώσαμε την πραμάτεια μας στους ουρανούς.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα συμβάλει στην αναβαθμισμένη ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ. Η μία των εκπλήξεων. Αλλά πάνω από όλα καλημέρα, σήμερα θα δούμε αγώνα. Περνάγαμε ωραία με Δέσποινα παρέα τα γέλια μας χαλούσαν τις βραδιές. Και το κορίτσι μας το λαμπερό, Μελίνα Νικολαΐδη».

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ