Επιδεινώθηκε το πρόβλημα όρασης της Τζούντι Ντεντς – «Δεν κάνω μπορώ να δω πια σε κινηματογραφικά πλατό ούτε να διαβάσω»

0
246
Επιδεινώθηκε το πρόβλημα όρασης της Τζούντι Ντεντς – «Δεν κάνω μπορώ να δω πια σε κινηματογραφικά πλατό ούτε να διαβάσω»

Η αγαπημένη Βρετανίδα ηθοποιός Τζούντι Ντεντς (Dame Judi Dench), είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι πάσχει από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, η οποία οδηγεί σε σταδιακή απώλεια της όρασης.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «The Mirror’s Notebook», δήλωσε ότι εξακολουθεί να ψάχνει λύσεις αλλά πλέον η όρασή της έχει επιδεινωθεί. «Δεν μπορώ να δω πια σε κινηματογραφικά πλατό ούτε να διαβάσω. Είναι δύσκολο για μένα να έχω οποιοδήποτε ρόλο. Αλλά το αντιμετωπίζεις», σημειώνει χαρακτηριστικά η βραβευμένη ηθοποιός και προσθέτει. «Eχω τόσους πολλούς φίλους που θα μου μάθουν το σενάριο. Eχω φωτογραφική μνήμη».

Ωστόσο παρά το πρόβλημα υγείας συνεχίζει να εργάζεται κανονικά εξαιτίας του «φόβου της πλήξης». «Γι’ αυτό έχω τώρα αυτό το τατουάζ που λέει «carpe diem». Αυτό είναι που πρέπει να ακολουθούμε στη ζωή μας», εξηγεί.

Aναφέρθηκε επίσης στον σύντροφό της, τον συντηρητή Ντέιβιντ Μιλς (David Mills), τον οποίο γνώρισε το 2010 λέγοντας «πόσο τυχερή» νιώθει που τον συνάντησε. «Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Είχα πολλούς καλούς φίλους, αλλά ήταν απρόσμενο να συναντήσω κάποιον που είναι τόσο στοργικός όσο ο σύντροφός μου, ο Ντέιβιντ…αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή. Το να γελάς με κάποιον είναι τρομερά σημαντικό. Γελάμε για τα πάντα», κατέληξε η Ντεντς.

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ