Ευγενία Σαμαρά για τη συμμετοχή του Ράδιο Αρβύλα: «Δώσαμε την ταμπέλα στον εαυτό μας» – Γκόβα Στιλέτο

0
58


Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο Ράδιο Αρβύλα και στον πρώτο της θεατρικό και τηλεοπτικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευγενία Σαμαρά είπε: «Επειδή δεν το έβλεπα έτσι (για να αποτινάξω τον τίτλο, το κορίτσι από τα Ράδιο Αρβύλα), νομίζω ότι δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα.» Μπορούσα άνετα να μπω και να πω αυτό επειδή οι άλλοι το έβλεπαν έτσι. Οι άλλοι είναι ο καθρέφτης μας όταν φοβόμαστε ότι θα μας δουν ως «τόσο κορίτσι», «το κορίτσι του Ράδιο Αρβύλα», «ηθοποιός» ή «παρουσιάστρια». Αλλά όταν βάλουμε αυτή την ετικέτα στον εαυτό μας, αυτό θα δουν οι άλλοι. Ο καθρέφτης, γιατί έτσι μας βλέπουν οι άλλοι αντιμέτωποι.

Σε αυτό πιστεύω και δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν είμαι κάτι. Είχα σπουδάσει, ήρθα εδώ, δούλεψα για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δούλεψα για πρώτη φορά στο θέατρο. Ένιωθα ότι το είχα μελετήσει αυτό το πράγμα.

Προσωπικά ένιωσα ότι μπορούσα να το κάνω και ήθελα να το κάνω και διάβασα κάτι γι’ αυτό.

Τότε η Ευγενία Σαμαρά είπε: «Δεν πήγα σε οντισιόν όπου με κοιτούσαν με μισό μάτι, δεν εμφανίστηκαν άνθρωποι στη ζωή μου ή δεν το είδα.» Αλλά αυτό που δεν πιστεύουμε, το κερδίσαμε δεν βλέπω. Είναι σαν να μου λέει κάποιος «Είσαι ξανθιά» και εγώ λέω «Εντάξει, τι να κάνουμε, είμαι ξανθιά για σένα», αλλά δεν πρόκειται να το πάρω προσωπικά».

«Η κρίση είναι μάλλον στα μέρη που φοβάμαι.» Ας πούμε ότι φοβάμαι μην με πουν αγενής! Φοβάμαι γιατί μάλλον υπήρξα αγενής κάπου στη ζωή μου, δεν ξέρω» κατέληξε η ηθοποιός.