Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν την στάχτη»

0
180
Ιωάννα Μαλέσκου: «Τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν την στάχτη»

Συγκίνηση προκαλούν οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για την καταστροφική φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/7) στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας “Νέα Κρήτη” του Ομίλου “ΚΡΗΤΗ TV”, που είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλες ζημιές το πιεστήριο της εφημερίδας και να προκληθούν ζημιές σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων της εφημερίδας.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ξεκίνησε την καριέρα της στον χώρο της δημοσιογραφίας από το “ΚΡΗΤΗ TV” και είναι συναισθηματικά δεμένη τόσο με το νησί, όσο και με τον δημοσιογραφικό όμιλο. Σήμερα (30/7) μέσω του προφίλ που διατηρεί στο instagram, θέλησε να εκφράσει την θλίψη της για τα όσα συνέβησαν.

«Μιλώντας για φωτιές όλο αυτό το διάστημα, άλλη μία διαφορετική αλλά εξίσου αμείλικτη, ήρθε να μαυρίσει την καρδιά μου. Στην εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, του ομίλου της ΚΡΗΤΗ TV, της οικογένειάς μου – για πάντα. Εκεί ξεκίνησα τη διαδρομή μου.  Εκεί έκανα τους φίλους μου. Από εκεί έφυγα για να έρθω Αθήνα. Εκεί με άφησαν να ανοίξω τα φτερά μου και μου έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα μου ζωή. Πάντα θα θεωρώ τον εαυτό μου «παιδί της Κρήτης». Μακάρι να ήμουν κοντά να βοηθήσω. Όπως, ενημερώνομαι ότι βοηθούν αυτή τη στιγμή, συνάδελφοι που βρίσκονται σε άδεια, κι όμως τρίβουν πατώματα και σκουπίζουν τη στάχτη. Όπως με κόπο και με όλες τις δυνάμεις, φρόντισαν να ενημερώνονται οι Κρητικοί έστω και ψηφιακά μέχρι να ξαναβγεί σε έντυπη μορφή! Αυτή είναι αγάπη για τη Δημοσιογραφία. Αγάπη και αλληλεγγύη. Μα πάνω από όλα, η αγκαλιά που δίνεις στην οικογένειά σου. Αυτά είχα μάθει εκεί. Αυτά δεν τα βρήκα – δυστυχώς εδώ. Αυτά μου λείπουν. Η εφημερίδα ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ, είναι σαν τον Φοίνικα, αναγεννάται από τις στάχτες της. Υπομονή και δύναμη σε όλους σας. Η εφημερίδα των Κρητικών, έχει μάθει στα δύσκολα» έγραψε η παρουσιάστρια στο πρώτο story της.

Στο δεύτερο story αναφέρθηκε στην απώλεια της Μελίνας, της σκυλίτσας του Ομίλου, που δυστυχώς πέθανε από την πυρκαγιά«Η Μελίνα, η Καφετούλα πάει. Παντοτινός φύλακας άγγελος. Μια αθώα ψυχούλα έφυγε στους ουρανούς».

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ