Ναταλία Γερμανού για τον θάνατο του Αντώνη στο Blue Horizon: Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα

0
500
Ναταλία Γερμανού για τον θάνατο του Αντώνη στο Blue Horizon: Μην το καλύψετε και μην ρίχνετε τη μπάλα στην κερκίδα

Στην τραγωδία που στοίχισε την ζωή του Αντώνη Καργιώτη, στο Blue Horizon, αναφέρθηκε η Ναταλία Γερμανού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να εφιστήσει την προσοχή προκειμένου να μην καλυφθεί το συγκεκριμένο έγκλημα.

Έτσι, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση, η Ναταλία Γερμανού επισήμανε τα εξής. «Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, ότι έχουν ενημερώσει όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια «αλλά να που φτάσαμε, να υπάρχει μόνο ένας λιμενικός στον Πειραιά κι έτσι θρηνήσαμε τον Αντώνη».

«Ίσως είμαι αφελής αλλά δεν καταλαβαίνω. Η έλλειψη λιμενικών στον Πειραιά ναι, είναι τεράστιο πρόβλημα. Αλλά τον Αντώνη Καρυώτη τον σκότωσε ο συγκεκριμένος υπάλληλος του blue horizon που τον έσπρωξε στη θάλασσα κι ύστερα γύρισε κι έφυγε . Αντί να του δώσει το χέρι του να ανέβει στο πλοίο».

Παρακολούθησα με ενδιαφέρον πριν λίγο τον Πρόεδρο των Λιμενικών τον κύριο Κυράνη να λέει οτι υπάρχει έλλειψη προσωπικού,…

Posted by Natalia Germanou on Sunday, September 10, 2023