Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για σχόλια που δέχτηκε – «Δεν κάνω είχε άλλα spicy θεματάκια και είπε να δημιουργήσει»

0
70
Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για σχόλια που δέχτηκε – «Δεν κάνω είχε άλλα spicy θεματάκια και είπε να δημιουργήσει»

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για σχόλια που δέχτηκε, με αφορμή ένα δημοσίευμα που αφορούσε τις οδηγίες που ζήτησε από άλλες μητέρες, ώστε σιγά σιγά να σταματήσει να θηλάζει το παιδί της και να το ταΐζει με μπιμπερό.

Η influencer έκανε story στο Instagram και έγραψε πως «και αυτό το Story είναι αφιερωμένο στους αγαπημένους μου αυτούς “δημοσιογράφους” που για τα κλικς γράφουν ό,τι να ναι. Δεν είμαι σε καθόλου άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Ήθελα να θηλάσω και θήλασα αποκλειστικά το μωρό μου για οκτώ μήνες και νιώθω πως έφτασε η ώρα να αρχίζει να αποθηλάζει σιγά σιγά».

«Όλες οι μαμάδες γνωρίζουν πως ο αποθηλασμός είναι μια δύσκολη διαδικασία που πρέπει να γίνεται σταδιακά. (Και προφανώς όχι να σταματήσω σε ένα βράδυ για να πάω μπουζούκια). Δηλαδή πρέπει να αρχίσω να αντικαθιστώ γεύματα στήθος, με γεύματα μπιμπερό… και σε κάποιους μήνες να το κόψουμε τελείως! Προφανώς αυτό το γνωρίζει και ο φουκαριάρης που έγραψε το άρθρο, αλλά δεν είχε άλλα spicy θεματάκια στη showbiz και είπε να δημιουργήσει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο κόσμος πάει καλά γενικά; Η μετάφραση ότι βοηθήστε με μητέρες, να μου πείτε κολπάκια για να αποθηλάσω γιατί σιγά σιγά θέλω να αποκτήσω κοινωνική ζωή μεταφράστηκε κάπως έτσι; Τέλεια. Καθόλου clickbait. Πολλή καλή δημοσιογραφία.; Eυγε, Σουπερ», σημείωσε στην ανάρτηση της.