Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΠένυ Μπαλτατζή: «Ανακουφίστηκα» – Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας...

Πένυ Μπαλτατζή: «Ανακουφίστηκα» – Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της


Δεν μπορούσε να το βοηθήσει συναισθημα από ν Πέννυ Μπαλτατζή το απόγευμα της Δευτέρας (6 Νοεμβρίου) στις “Στούντιο 4” όταν γίνεται αναφορά σε αυτό Ο θάνατος της μητέρας το 2018 όταν εξήγησε γιατί ανακουφίστηκε από αυτό το γεγονός.

«Έχασα τη μητέρα μου το 2018 και πήρα πολύ μεγάλη αναπνοή, ξαλάφρωσα πάρα πολύ», είπε αρχικά η Πένυ Μπαλτάτσι.

«Η ψυχική της ασθένεια ενσαρκώθηκε με αυτόν τον τρόπο δεν υπήρχε επιστροφήέχει ALS, όλα σταματούν. Καταζητούμενος κι εσύ άδεια”, δηλαδή, ήταν στιγμές που ήταν στο κρεβάτι, όταν ανάρρωνε, τα είχε φτιάξει, την έβλεπα και της έλεγα πόσο όμορφη ήταν. Τον θυμάμαι να μου λέει, «Θέλω την ελευθερία μου». Τι άλλο λοιπόν θα μπορούσα να ευχηθώ στη μητέρα μου από το να πετάξει; Το ονειρευόταν από μικρή», εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Ήταν στο νοσοκομείο Σε ημι-κωματώδης κατάσταση και να πει ότι πεθαίνει τώρα. Και να πάω στα αυτιά τους και να τους πω: «Μαμά, μαμά, έλα να με ακούσεις, μαμά, μαμά, μαμά, μ ακούς, μαμά, μαμά;»! Και τελικά γύρισε πίσω, ήρθαμε σπίτι και πέθανε μετά από ένα χρόνο. Αλλά αυτό είναι σαν να την είχα χάσει μια φορά. Τα είδα όλα», εξομολογήθηκε αργότερα η Penny Baltazzi.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments