Ανασχηματισμός στο OPEN με Μπακοδήμου, Στεφανίδου, Τσολάκη – Αποφάσεις για Μαγγίρα και Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 – Monomaxos

0
6


Με μέτρια αποτελέσματα συνοδεύτηκε η πρώτη χρονιά εξ’ ολοκλήρου ανάληψης του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη.

Αρκετές οι εκπομπές που βγήκαν στον «αέρα» ωστόσο καμία δεν είχε θεαματική πορεία για τα δεδομένα πάντα του Ανοιχτού Καναλιού. Συγκριτικά καλύτερα πήγε το infotainment του Νάσου Γουμενίδη «Επί Τόπου» περισσότερο στο σύνολο όμως και στο δυναμικό κοινό 18-54 κυρίως μετά τη μετακίνηση της εκπομπής από τη μεσημεριανή ζώνη στην πρωινή.

Η εν λόγω εκπομπή θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν χωρίς ωστόσο να έχουν ακόμη «κλειδώσει» ημέρες και ώρες. Το καθημερινό πρόγραμμα σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα αλλάζει.

Σε συζητήσεις για να αναλάβει την πρωινή καθημερινή εκπομπή του σταθμού είναι η Μαρία Μπακοδήμου που στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στο παρασκήνιο συνεχίζονται. Όσον αφορά στην Ελένη Τσολάκη θα παραμείνει στο δυναμικό του Open και όπως όλα δείχνουν θα μετακινηθεί με ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Στον σταθμό της Παιανίας φαίνεται πως συνεχίζει και η Κατερίνα Ζαρίφη όχι όμως στη μεσημεριανή ζώνη του Open με την «Οδό Ζαρίφη». Είναι πιθανόν να δούμε από τη νέα σεζόν την Κατερίνα Ζαρίφη σε τηλεπαιχνίδι ή σε Late Night εκπομπή.

Πιο προχωρημένα αυτή τη στιγμή είναι τα πράγματα στις συζητήσεις του Open με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος έχει «κλειδώσει» τη μεταγραφή της μετά την αποχώρησή της από τον Alpha στο τέλος της σεζόν και όπως όλα δείχνουν μετακινείται με infotainment καθημερινή εκπομπή στη ζώνη 14.00 – 16.00 στο Open η οποία θα προβάλλεται μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Στον προθάλαμο του καναλιού αλλά και της εταιρείας παραγωγής παραμένουν η Ιωάννα Μαλέσκου που ολοκληρώνει την παρουσία της στο «TV QUEEN», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σοφία Αλιμπέρτη ενώ μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο τρόπος αξιοποίησής του τη νέα σεζόν εάν φυσικά παραμείνει στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής.

Μετά τις ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθεί κρίσιμη συνάντηση μεταξύ στελεχών της Barking Well Media και συνεργατών της ιδιοκτησίας του Open προκειμένου να αποφασιστεί πως θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις στον ΑΝΤ1 για Αναστασοπούλου και Μαγγίρα

Μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει στον ΑΝΤ1 η μορφή της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Ο υπό σκέψη σχεδιασμός αυτή τη στιγμή προβλέπει να διατηρηθεί η μορφή της ζώνης έχοντας όμως αλλαγές: Η πολύ πρωινή εκπομπή από τις 6 έως τις 10 να έχει ενημερωτική μορφή και με κάποια όμως infotainment στοιχεία όπως το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» ενώ το 10.00 – 13.00 από την καθαρή ψυχαγωγία να περάσει σε infotainment.

H Μαρία Αναστασοπούλου είναι κοντά στην παραμονή της στον ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια χωρίς βέβαια να έχει κλείσει την πόρτα του ΣΚΑΪ καθώς η πρόταση του καναλιού του Φαλήρου παραμένει πάνω στο τραπέζι.

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα η πρόταση του ΑΝΤ1 προς εκείνη είναι να συνεχιστεί το «I Love Sou Kou» με μεγάλες ωστόσο αλλαγές. Τόσο ως προς το περιεχόμενο που θα πρέπει να έχει πλέον και κομμάτι ενημέρωσης όσο και προς τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου θεωρούν πως μια infotainment εκπομπή με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα θα μπορέσει να σταθεί καλύτερα απέναντι στον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου που έχει μόνο Infotainment εκπομπές («Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», «Επί τόπου» με τον Νάσο Γουμενίδη).