Χώρισαν μετά από πέντε χρόνια γάμου Κιάρα Φεράνι και Fedez – Monomaxos

0
21


Η Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Fedez φαίνεται πως αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, μετά από πέντε χρόνια γάμου αλλά και την απόκτηση δυο παιδιών.

Σύμφωνα με το dagospia.com, οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν ψυχρανθεί από το περσινό Sanremo, όταν ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από έναν συνάδελφό του επί σκηνής.

Τότε η influencer μιλώντας στο ριάλιτι TheFerragnez, είχε αποκαλύψει ότι την στεναχώρησε το περιστατικό καθώς ο σύζυγός της την επισκίασε αφού η ίδια ήταν μία από τις παρουσιάστριες, κάτι που ήταν ήδη στρεσογόνο.

«Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι» γράφει το δημοσίευμα.

Η Κιάρα Φεράνι φέρεται να ήρθε πιο κοντά με τον σύζυγό της μετά την ανακάλυψη του καρκίνου του παγκρέατος, ωστόσο ύστερα από τα τελευταία νομικά προβλήματα που προέκυψαν μετά το σκάνδαλο με το κέικ pandoro, η σχέση τους επιβαρύνθηκε.

Κιάρα Φεράνι και Fedez, έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη, τον Λεόνε και την Βικτόρια, με τους οποίους και πόζαραν πολλές φορές στον φακό για τα social media.