Δίκασε πιάτο ο Έκτορας Μποτρίνι: «Έπεσε ένα κεσεδάκι με ούρα μέσα» – Monomaxos

0
10


Ο Έκτορας Μποτρίνι σχολίασε με μία «πικάντικη ατάκα» το πιάτο διαγωνιζόμενου στη σειρά «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου», που προβάλλεται καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο διαγωνιζόμενος επέεξε να φτιάξει σπανακόρυζο με λουκάνικο, γεγονός που ο Έκτορας Μποτρίνι δεν το άφησε αναπάντητο. «Σπανακόρυζο, τι πιο εύκολο φαγητό, όλοι το φτιάχνουν σπίτι. Η αρχική εικόνα δεν είναι και τόσο καλή, θυμίζει σαν να είμαι σε νοσοκομείο και να είναι ο κάδος των σκουπιδιών από τα φαγητά των ασθενών. Ο ένας έφαγε ρύζι, ο άλλος σπανάκι, ο άλλος λουκάνικο και έπεσε καταλάθος ένα κεσεδάκι με ούρα μέσα».

«Τέλος πάντων, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα δοκιμάσω. Ανακαλώ, δεν έπεσαν μόνο τα ούρα, έπεσε όλη η πάπια μέσα. Η γεύση είναι ό,τι χειρότερο έχω δοκιμάσει, έχει πάρα πολύ λουκάνικο, το σπανάκι είναι σχεδόν άβραστο, το ρύζι είναι τελείως ωμό. Πιστέψτε με, η γεύση είναι πολύ χειρότερη από την εικόνα. Το μόνο που θα πω είναι ο Θεός να βάλει το χεράκι του να μην πάθω κάτι» είπε ο Έκτορας Μποτρίνι στη συνέχεια.

 

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ