Δημήτρης Σταρόβας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του και πότε παίρνει εξιτήριο – Monomaxos

0
15


Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το εγκεφαλικό που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες, ο καλλιτέχνης είχε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, το οποίο έχει αντιμετωπιστεί πλέον επιτυχώς, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ στο «Πάμε Δανάη», ενώ στο «Πρωινό» μίλησε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη.

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έπειτα από την αμέριστη φροντίδα που δέχτηκε από τη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου. Από χθες το απόγευμα έδειξε να σταθεροποιείται και πάλι, όλες οι τιμές ήλθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη. Προχωράμε αισιόδοξα», δήλωσε η Άννα Σταθάκη στο «Πρωινό».

Μιλώντας στο «Πάμε Δανάη», ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αποκάλυψε πως καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Δημήτρης Σταρόβας θα πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα.

«Είναι ευχάριστα τα νέα. Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με τους γιατρούς του και μου μετέφεραν ότι έχει πλέον αντιμετωπιστεί επιτυχώς η κολπική μαρμαρυγή. Θα μείνει για δύο ημέρες ακόμα για παρακολούθηση στο νοσοκομείο και πιστεύουμε ότι τη Δευτέρα θα πάει σπίτι του», ανέφερε ο Μιχάλης Γιαννάκος.