Δύο Ξένοι: Το «άσεμνο» επεισόδιο 41 που δεν προβάλλεται πια από το MEGA – Monomaxos

0
10


Πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά που απολαμβάνει πλέον διαστάσεις θρύλου.

Η ρομαντική κομεντί των Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου, κουβαλάει τους δικούς της μύθους.

Όλα ξεκίνησαν από μια δημιουργική ιδέα – φόρο τιμής στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στις ταινίες της, και όλα τελείωσαν όταν ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς βρέθηκε ως από μηχανής θεός στο πλοίο, κοντά στα παιδιά του και στην αγαπημένη του Μαρίνα, έτοιμος να διεκδικήσει ξανά μια ζωή μαζί της.

Στο πέρασμα των ετών μάθαμε πως θα γυριζόταν και ένας τρίτος κύκλος επεισοδίων της σειράς, μια ιστορία που θα έφτανε ως το Λονδίνο, εκεί όπου θα συζούσαν ο Μαρκοράς και η Κουντουράτου, η οποία πια, θα δοκιμαζόταν σε σοβαρούς ρόλους στο θέατρο.

Το ζευγάρι θα χώριζε τελικά, όμως η καλλιτεχνική τους συμβίωση θα είχε δρόμο ακόμα.

Το επεισόδιο 41

«Άσε κοριτσάκι τι είμαι εγώ, άσε, εγώ είμαι, εγώ είμαι, ξέρω τι είμαι εγώ, εγώ είμαι καψούρης με ένα τσόλι που δεν μπορεί να το βγάλει από το μυαλό του. Που, που, που ψάχνει να βρει πού στο διάολο έκανε λάθος.

Και ξες κάτι; Άρχιζα να πιστεύω ο μαλάκας ότι σε έκανα δυστυχισμένη» λέει ο Κωνσταντίνος στη Μαρίνα, η οποία κλαίει και δυσκολεύεται να τον κοιτάξει.

Προηγουμένως έχει βάλει την εγγονή της Μαριάνθης να πάρει τηλέφωνο την Μαρίνα και να την πει φωναχτά «π**τανα».

Η κυρία Ντένη από τη μεριά της, όταν βλέπει τον Τόλη Σιδεράτο είτε τον αγνοεί επιδεικτικά, είτε τον «λούζει» με υποτιμητικά επίθετα για την ομοφυλοφιλία του.

Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά όμως; Μα γιατί ο Μαρκοράς έχει μάθει, με τη βοήθεια της κυρίας Ζωίτσας πως το παιδί της Μαρίνας δεν είναι του Αίαντα, όπως η ίδια επέμενε, αλλά δικό του.

Γνωρίζοντας πια την αλήθεια, επιτίθεται στην πρώην αγαπημένη του με λόγια σκληρά, χωρίς κανένα φίλτρο.

Αυτά τα λόγια, αυτή η ακραία γλώσσα που χρησιμοποιείται σε αυτό το επεισόδιο, έγινε η αιτία που δεν προβάλλεται στην τηλεόραση σήμερα.

Δείτε το επεισόδιο, μέσα από τη σελίδα Greek Series HD: