H μεγάλη ανατροπή στο GNTM και η τηλεοπτική πρόταση έκπληξη στην Έλενα Παπαρίζου – Monomaxos

0
26


Περίοδος αναμονής εν όψει των μεγάλων αποφάσεων στο εγχώριο τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Οι δύο επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για την τύχη πολλών τηλεοπτικών προγραμμάτων και των συντελεστών τους.

Είναι οι μήνες που θα φανεί το πρόσημο της τηλεθέασης στο τέλος της σεζόν όπως επίσης και οι μήνες που θα κλειστούν κάποια από τα μεγάλα ετήσια διαφημιστικά πακέτα. Η πρόβλεψη αυτή τη στιγμή για τη διαφημιστική δαπάνη – εφόσον φυσικά δεν υπάρξουν απρόβλεπτες οικονομικές εξελίξεις – είναι πως θα παρουσιάσει αυξητική τάση της τάξης τουλάχιστον 7%.

Στο Star είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τις μέχρι στιγμής αποδόσεις του «Master Chef» και αυτό λειτουργεί βοηθητικά για την επιστροφή ενός ακόμη τηλεοπτικού προϊόντος τα δικαιώματα του οποίου διατηρεί το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς – για την ακρίβεια τα ανανέωσε για τα επόμενα δύο χρόνια – και δεν είναι άλλο από το «GNTM».

Φαίνεται πως στο ριάλιτι μόδας εκτός από τις σαρωτικές αλλαγές στους συντελεστές του έρχεται και μια ακόμη ανατροπή. Η εταιρία παραγωγής Green Pixel εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε All Star εκδοχή του ριάλιτι με αγόρια και κορίτσια.

Σε αντίθεση με το «Survivor» το κριτήριο επιλογής παλαιότερων παικτών δεν θα είναι οι δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες και γενικά η υπερέκθεση στη δημοσιότητα. Μάλλον αυτό θα λειτουργήσει ως τροχοπέδη.

Θα δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπα που μπορούν πράγματι να κάνουν τα επόμενα βήματα στο χώρο της εγχώριας και διεθνούς μόδας. Παρουσιάστρια εφόσον το project πάρει οριστικό «πράσινο φως» θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Σε δεύτερο χρόνο θα αποφασιστεί η σύνθεση της επιτροπής.

Επιστροφή στη … Eurovision εξετάζουν στην ΕΡΤ

Αν ένα πρόσωπο είναι ταυτισμένο με τη Eurovision στην Ελλάδα αυτό δεν είναι άλλο από την Έλενα Παπαρίζου. Τη μοναδική τραγουδίστρια που κατάφερε να φέρει τη χώρα μας στην κορυφή του διεθνούς μουσικού διαγωνισμού με το τραγούδι «Number 1».

Η Έλενα Παπαρίζου δέχθηκε πρόταση για την επιστροφή της στη Eurovision όχι ως συμμετέχουσα αλλά από διαφορετικό πόστο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα από την πρώτη συμμετοχή της χώρας μας στο μουσικό διαγωνισμό (Ήταν το 1974 στη Eurovision στο Μπράϊτον με τη Μαρινέλλα και το τραγούδι «Λίγο κρασί, λίγη θάλασσα και τ’ αγόρι μου») η ΕΡΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει μια σειρά εκπομπών 10 επεισοδίων στην οποία θα παρουσιάζεται η πορεία της Ελλάδας στον καλλιτεχνικό θεσμό.

Το όνομα που έπεσε λοιπόν στο τραπέζι είναι αυτό της Έλενας Παπαρίζου που διαθέτει εκτός των άλλων και μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία λόγω του «The Voice».

Σημειώνεται πως η τραγουδίστρια είναι ιδιαιτέρως αγαπητή στους φαν του θεσμού όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή αναμένεται σύντομα να «κλειδώσει» και το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει ήδη επιλεγεί και θα παρουσιαστεί σύντομα.