Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΗ Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια από τη σειρά του ΑΝΤ1 - Monomaxos

Η Μάγισσα: Κόβονται επεισόδια από τη σειρά του ΑΝΤ1 – Monomaxos


Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 με τα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα» να αναμένεται να μειωθούν το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με την Real, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να αλλάξει τον προγραμματισμό του με την «είσοδο» της σειράς «Ψυχοκόρες» στην ελεύθερη συχνότητά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ψυχοκόρες θα έμπαιναν σε προβολή στις 21:00 από το τέλος του Απριλίου, μετά το τελευταίο επεισόδιο της Μάγισσας.

Όμως, ο σταθμός άλλαξε τον προγραμματισμό του και έτσι η Μάγισσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από τις αρχές Μαρτίου θα χάσει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, δηλαδή Δευτέρα και Τρίτη. Ενώ οι Ψυχοκόρες θα ακολουθούν κάθε Τετάρτη στις 21:00. Επίσης δεν αποκλείεται να δοθεί μια ακόμη ημέρα προβολής.

Επομένως, η σειρά «Η Μάγισσα» θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο στα τέλη Μαΐου, λίγο πριν την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν.

monomaxos.gr
monomaxos.grhttp://monomaxos.gr
Ανακαλύψτε έναν κόσμο γνώσης και έμπνευσης στο Monomaxos, το ενημερωτικό μας ιστολόγιο. Εξερευνήστε συναρπαστικά άρθρα σε μια ποικιλία θεμάτων, από επιστήμη και τεχνολογία έως τρόπο ζωής και ταξίδια. Βυθιστείτε σε ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας φωτίσουν και θα σας διασκεδάσουν, με ένα μόνο κλικ.
RELATED ARTICLES

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Most Popular

Recent Comments