Η Μαρία Καβογιάννη αναβιώνει την Κορίνα από τα «Εγκλήματα» και σκορπά γέλιο – Monomaxos

0
6


Τη Μαρία Καβογιάννη μπορεί το ευρύ κοινό να τη γνώρισε και να την αγάπησε μέσα από την «Ασπασία» του «Ντόλτσε Βίτα», όμως, ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της αγαπημένης ηθοποιού ήταν αυτός της «Κορίνας» στα «Εγκλήματα».

Η σειρά προβλήθηκε με επιτυχία από τον ΑΝΤ1 για δύο συνεχόμενες σεζόν (1998-1999 και 1999-2000) και η Κορίνα είναι από τους ρόλους που εξακολουθεί να δίνει μέχρι σήμερα το «παρών» μέσα από memes και gifs που χρησιμοποιούνται συχνά στα social media και ατάκες της που έχουν ενσωματωθεί στην καθημερινότητα. 

Η Μαρία Καβογιάννη – 24 χρόνια μετά – φόρεσε και πάλι την τιρκουάζ περούκα και υποδύθηκε την Κορίνα, σκορπώντας το γέλιο ξανά, ενώ δεν έκρυψε και η ίδια τη συγκίνησή της που για λίγο θα γινόταν και πάλι η ηρωίδα των Εγκλημάτων. 

«Θα τρελαθώ, δεν υπάρχει αυτό. Πες μου ότι αυτό είναι από τότε. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό που γίνεται μετά από τόσο καιρό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη και μόλις φόρεσε την περούκα ήταν σα να γύρισε ο χρόνος πίσω. Το βίντεο προβλήθηκε σήμερα (10/6) στο «Breakfast@Star».