Η Ντέμι Μουρ εκνευρίστηκε σε γκαλά με τη Σερ και έβρισε θεατή: «Μπορεί να έχεις κερδίσει Emmy; Δεν το νομίζω, γα@@@@» – Monomaxos

0
17


Εκνευρισμένη με έναν θεατή από το κοινό εμφανίστηκε η Ντέμι Μουρ, κατά την παρουσίαση της Σερ στο φιλανθρωπικό γκαλά amfAR. Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός είχε ανέβει στη σκηνή του γκαλά amfAR, το οποίο συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα για το AIDS. Ενώ μιλούσε για την τραγουδίστρια, κάποιος από το κοινό προκάλεσε την οργή της Μουρ.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Ramin Setoodeh στο Twitter, ακούγεται η Ντέμι Μουρ να λέει: «Πάω να δω αν αυτή είναι η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Απλά σιγουρεύομαι ότι είσαι πραγματικά, πραγματικά μαζί μου. Γιατί αυτή η απίστευτη γυναίκα που πρόκειται να σας παρουσιάσω, είναι νικήτρια Grammy, νικήτρια Όσκαρ, νικήτρια Emmy».

Στο σημείο αυτό η Ντέμι Μουρ σταματά και εμφανώς εκνευρισμένη απευθύνεται σε άτομο από το κοινό: «Έχεις κερδίσει Emmy; Δεν νομίζω γαμ@@@».

Το κοινό επευφημούσε την ηθοποιό, η οποία συνέχισε λέγοντας για τη Σερ: «Είναι ένα είδωλο του στυλ και η προσωπική μου έμπνευση για τα μαλλιά μου. Και τιμήθηκε από την amfAR το 2015. Η ουσία είναι πως είναιι μία από τις πιο ταλαντούχες, επιτυχημένες και αγαπημένες ερμηνεύτριες όλων των εποχών».

«Γι’ αυτό, παρακαλώ υποδεχτείτε θερμά την απίστευτη, μοναδική Σερ», είπε η Ντέμι Μουρ.