Η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε στη σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» – Monomaxos

0
18


Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μουτίδου σε διαδικτυακή εκπομπή, η γνωστή ηθοποιός μεταμορφώθηκε σε drag queen και εξήγησε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε και πόσα λεφτά έπαιρνε σε κάθε επεισόδιο της σειράς «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Ακόμα η Σοφία Μουτίδου αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε, αλλά και στο νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έλεγα τα ποιήματα στο σχολείο, συμμετείχα σε θεατρικά και έτσι εμπεδώθηκε μέσα μου. Το είπα στον πατέρα μου και μου είπε το κλασικό: “Π**τ*να δεν θα γίνεις”», ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, αλλά και τον ρόλο της στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», η ίδια είπε: 

«Τότε ήταν πιο εύκολο να μπεις στον χώρο. Ποτέ εμένα προσωπικά δεν με ενδιέφερε η ποσότητα, ο μεγάλος ρόλος. Με ενδιέφερε πάντοτε να είμαι πολύ καλοπληρωμένη. Και δεν αναφέρομαι στους “Στάβλους”, γιατί θα γελάσουμε. Θέλετε να σας πω πόσα έπαιρνα; Έπαιρνα 100 ευρώ το επεισόδιο».

Όσον αφορά τη μητρότητα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε ότι η ίδια δεν ήθελε να γίνει μητέρα, ενώ μίλησε και για την επιλόχειο κατάθλιψη που βίωσε, λέγοντας:

«Δεν ήθελα να γίνω μαμά, δεν είχα τέτοιο σχέδιο, γι’ αυτό και άργησα, έγινα στα 36 μισό. Η επιλόχειος κατάθλιψη μού κράτησε 40 μέρες, ήμουν πολύ θλιμμένη, δεν έτρωγα για δύο μήνες. Δεν ήξερα αν ήμουν καλή μαμά».

Τέλος, μιλώντας για τον γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, η Σοφία Μουτίδου δεν έκρυψε ότι:

«Όταν έγινε όλο αυτό με το κατά πόσο έχουν δικαίωμα τα ομόφυλα ζευγάρια σε γάμο και τεκνοθεσία, σκεφτόμουν ότι εδώ είσαι μάνα και σε κοιτάει όλη η κοινωνία στραβά… Είναι τόσο εμπλεκόμενα πλέον τα πράγματα στη straight, πυρηνική οικογένεια που όταν έρχεται ένα γκέι ζευγάρι και λέει ότι θέλει να γίνουν γονείς, ο άλλος δεν μπορεί ούτε καν να το αντέξει. Εδώ δεν αντέχουν να βλέπουν μία γυναίκα μόνη να μεγαλώνει ένα παιδί, θα δεχτούν αυτό;».

«Μου έκανε εντύπωση που έμειναν εκτός νομοσχεδίου οι τρανς. Σκέφτηκα τη μοναξιά τους και τον ρατσισμό πάνω στον ρατσισμό. Σκέφτηκα ότι αν ήμουν τρανς άτομο, πώς θα δεχόμουν να είμαι απέξω; Ποιο είναι το όριο;», αναρωτήθηκε η Σοφία Μουτίδου.