Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Ποιος είναι ο φιναλίστ του MasterChef 2024 – Το βιογραφικό του – Monomaxos

0
8


Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 2024 και κατάφερε να περάσει στο σπίτι του διαγωνισμού μαζί με άλλους 23 παίκτες. Κέρδισε την ποδιά παρουσιάζοντας ένα ισπανικό πιάτο στις auditions και από την πρώτη κιόλας δοκιμασία ξεχώρισε και έγινε αρχηγός της γκρι μπριγάδας.

Ο 29χρονος Λευτέρης είχε «γράψει ώρες» σε κουζίνες πριν μπει στο σπίτι του MasterChef. Σύμφωνα με το Star, έχει εργαστεί ως βοηθός chef σε εστιατόρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και το Sabor στο Λονδίνο, το οποίο κατέχει ένα αστέρι Michelin.

Ο ίδιος θα διαγωνιστεί στον τελικό του MasterChef προκειμένου να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ (70.000 ευρώ και εξοπλισμό κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ) και δηλώνει ότι «η μαγειρική είναι ένα συνονθύλευμα αναμνήσεων και συναισθημάτων, που του αρέσει να αποτυπώνει στα πιάτα του».

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έχει κερδίσει πέντε φορές σε δοκιμασίες, επομένως έχει προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 5.000 ευρώ. Επίσης, ο Λευτέρης -μαζί με τον Κώστα και τον Ηλία- θα έχει την ευκαιρία να έχει τη δική του καντίνα στο Athens Street Food Festival 2025.