Μαρία Σολωμού: Η αποστομωτική αντίδρασή της σε ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα – Monomaxos

0
12


Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε σε opening γνωστού καταστήματος ρούχων το βράδυ της Πέμπτης (16/5) και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε για τον Γιώργο Λιάγκα με την αντίδρασή της να γίνεται viral. 

Οι δημοσιογράφοι που τη συνάντησαν τη ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα μετά το χθεσινό ξέσπασμά του για το podcast της και η ηθοποιός αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας: «Όχι, μη συνεχίσεις… Έχει και δυνατή μουσική και δεν ακούω καθόλου».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day»

Η Μαρία Σολωμού για τη σχέση της με τη μόδα – Τι είπε για τον γιο της

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, μίλησε και για τη μόδα. «Ντύνομαι πάρα πολύ απλά, έως… δεν ντύνομαι. Δεν ξέρω τι πάει να πει μόδα, φοράς ότι σου πάει. Σε ένα γάμο ή σε μια δεξίωση θα ντυθώ καλά, θα γελάσουμε λίγο, μαζί θα έχω και τα αθλητικά… Θα δέσω μετά το φουστάνι και θα φορέσω τα αθλητικά μου, είμαι από τις πρώτες που το ξεκινάει αυτό, σε όσους γάμους έχω πάει, περιμένουν εμένα να δώσω το “σήμα”».

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και στον γιο της και τους φίλους του: «Για τον γιο μου δεν είμαι μια σέξι μαμά, είμαι η μαμά του. Οι φίλοι του γιου μου γουστάρουν και μιλάμε, “κυρία Μαρία, να σας πω” και τέτοια. Προσπαθώ να είμαι καλή στις συμβουλές, αλλά στον γιο μου κρατάω απόσταση».